dr. Hans-Christiaan van der Wal

GE-chirurg
BIG-nummer: 89063778001
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Hans-Christiaan van der Wal
9.7
dr. Hans-Christiaan van der Wal

In 2007 begon dokter Van der Wal zijn opleiding tot chirurg in het TweeSteden Ziekenhuis te Tilburg, waarna hij zijn opleiding voortzette in het UMC Utrecht en het Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

Lees meer

Werkzaamheden

Na het afronden van zijn opleiding in 2013, waarin hij zich toelegde op de darmchirurgie en de proctologie, werkte hij achtereenvolgens in het Medisch Spectrum Twente in Enschede, het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden, het OLVG in Amsterdam en het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft.

Hij heeft een specifieke interesse in de proctologie en heeft in 2018 als een van de weinigen in Nederland het Europese Examen Coloproctologie succesvol afgelegd.

Dr. Van der Wal is lid van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde, de Nederlandse Vereniging voor Gastro-Intestinale Chirurgie, de Werkgroep Coloproctologie en de European Society for ColoProctology.

Hij is werkzaam bij de vestigingen van Bergman Clinics Huid & Vaten in Amsterdam Zuid, Amsterdam Nijenburg, Den Haag en Hilversum.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Hans-Christiaan van der Wal
9.7
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.