dr. Hans-Christiaan van der Wal

dr. Hans-Christiaan van der Wal

BIG-nummer: 89063778001

In 2007 begon hij zijn opleiding tot chirurg in het TweeSteden Ziekenhuis te Tilburg, waarna hij zijn opleiding voortzette in het UMC Utrecht en het Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

Werkzaamheden
Na het afronden van zijn opleiding in 2013, waarin hij zich toelegde op de darmchirurgie en de proctologie, werkte hij achtereenvolgens in het Medisch Spectrum Twente in Enschede, het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden, het OLVG in Amsterdam en het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft.

Hij heeft een specifieke interesse in de proctologie en heeft in 2018 als een van de weinigen in Nederland het Europese Examen Coloproctologie succesvol afgelegd.

Dr. Van der Wal is lid van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde, de Nederlandse Vereniging voor Gastro-Intestinale Chirurgie, de Werkgroep Coloproctologie en de European Society for ColoProctology.

Hij is werkzaam bij de vestigingen van Bergman Clinics Huid & Vaten in Amsterdam Zuid, Amsterdam Nijenburg en Hilversum.


Gespecialiseerd in


Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png