Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Hans-Christiaan van der Wal

Proctoloog
BIG-nummer: 89063778001
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Hans-Christiaan van der Wal
10
dr. Hans-Christiaan van der Wal

In 2007 begon dokter Van der Wal zijn opleiding tot chirurg in het TweeSteden Ziekenhuis te Tilburg, waarna hij zijn opleiding voortzette in het UMC Utrecht en het Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

Lees meer

Werkzaamheden

Na het afronden van zijn opleiding in 2013, waarin hij zich toelegde op de darmchirurgie en de proctologie, werkte hij achtereenvolgens in het Medisch Spectrum Twente in Enschede, het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden, het OLVG in Amsterdam en het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft.

Hij heeft een specifieke interesse in de proctologie en heeft in 2018 als een van de weinigen in Nederland het Europese Examen Coloproctologie succesvol afgelegd.

Dr. Van der Wal is lid van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde, de Nederlandse Vereniging voor Gastro-Intestinale Chirurgie, de Werkgroep Coloproctologie en de European Society for ColoProctology.

Hij is werkzaam bij de vestigingen van Bergman Clinics Huid & Vaten in Amsterdam Zuid, Amsterdam Nijenburg en Hilversum.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Hans-Christiaan van der Wal
10.0
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.