Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Hans-Christiaan van der Wal

Proctoloog
BIG-nummer: 89063778001
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Hans-Christiaan van der Wal
9.5
dr. Hans-Christiaan van der Wal

In 2007 begon hij zijn opleiding tot chirurg in het TweeSteden Ziekenhuis te Tilburg, waarna hij zijn opleiding voortzette in het UMC Utrecht en het Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

 

Lees meer

Werkzaamheden

Na het afronden van zijn opleiding in 2013, waarin hij zich toelegde op de darmchirurgie en de proctologie, werkte hij achtereenvolgens in het Medisch Spectrum Twente in Enschede, het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden, het OLVG in Amsterdam en het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft.

Hij heeft een specifieke interesse in de proctologie en heeft in 2018 als een van de weinigen in Nederland het Europese Examen Coloproctologie succesvol afgelegd.

Dr. Van der Wal is lid van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde, de Nederlandse Vereniging voor Gastro-Intestinale Chirurgie, de Werkgroep Coloproctologie en de European Society for ColoProctology.

Hij is werkzaam bij de vestigingen van Bergman Clinics Huid & Vaten in Amsterdam Zuid, Amsterdam Nijenburg en Hilversum.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Hans-Christiaan van der Wal
9.5

Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.