Samenwerking tussen Bergman Clinics & NAC Breda: een nieuwe mijlpaal in topkwaliteit zorg

6 mrt. 2024

Bergman Clinics is verheugd te melden dat twee orthopedisch chirurgen van focuskliniek Bergman Clinics | Bewegen | Breda zich aansluiten bij het medisch team van voetbalclub NAC Breda. Dit is een belangrijke stap voorwaarts in de samenwerking tussen Bergman Clinics en NAC Breda en onderstreept hun gedeelde streven naar de oplossing van sport- en bewegingsproblemen.

Deze samenwerking met NAC Breda is een nieuwe mijlpaal in de voortdurende inzet van Bergman Clinics om (sport)gezondheidszorg van topkwaliteit te leveren. Deze samenwerking is een toevoeging aan de reeds bestaande medische expertise binnen NAC Breda.

Samen sterk

Peter Maas, Technisch Directeur bij NAC Breda, deelt enthousiast: “We zijn er zeer blij mee dat we onze medische staf kunnen uitbreiden met twee vooraanstaande Orthopedisch chirurgen van Bergman Clinics. Deze stap helpt ons substantieel met de verdere professionalisering van de begeleidende (medische) staf van ons eerste elftal.”

Inge van Breda, Clinic Manager bij Bergman Clinics | Breda voegt hieraan toe: “Wij zijn trots om deel te mogen uitmaken van de medische staf van NAC Breda. Deze samenwerking met NAC Breda en Bergman Clinics versterkt onze gezamenlijke missie voor topkwaliteit in sportzorg.”

Over Bergman Clinics

Bergman Clinics, al meer dan 35 jaar actief, is een toonaangevende Europese keten van focusklinieken. Met meer dan 75 locaties in Nederland, waaronder de merknamen Bergman Clinics, Bey Clinics en Memira, richt de organisatie zich op het aanbieden van hoogwaardige planbare medische zorg. Door de focus op veelvoorkomende behandelingen heeft Bergman Clinics aanzienlijke kennis en expertise opgebouwd en behoort het tot de top 10 van meest doorverwezen zorgaanbieders in Nederland op het gebied van Bewegen, Ogen, Huid & Vaten, KNO, Vrouw, Maag & Darm en Uiterlijk.

Cliënten kunnen door korte wachttijden snel terecht. Het zorgaanbod is toegankelijk voor iedereen en wordt, na huisartsverwijzing, volledig vergoed door alle zorgverzekeraars in Nederland.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.