Assisteer mij
Assisteer mij

Alant Vrouw wordt Bergman Clinics | Vrouwenzorg

12 dec '13

Kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop
Een nieuwe naam verandert uiteraard niets aan onze werkwijze. Ons team van specialisten blijft in samenwerking met onze academische partners dezelfde kwaliteit van zorg bieden.

Door de integratie binnen Bergman Clinics kunnen we onze krachten en expertise bundelen. Dit jaar heeft Bergman Clinics bijvoorbeeld al haar negentien vestigingen in Nederland weten te certificeren voor het voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen. Daarnaast staat bij Bergman Clinics de cliënt altijd centraal. We horen vaak dat vrouwen zich door de warmere sfeer en persoonlijke aandacht bij ons meer op hun gemak voelen dan in een ziekenhuis. Dat vinden wij heel belangrijk.

Eén behandelend arts
De klinieken voor Vrouwenzorg in Bilthoven en Amsterdam behandelen bekkenbodemklachten; zowel consult als behandeling. Is een operatie nodig, dan overlegt de behandelend specialist met de cliënt of deze in de kliniek kan plaatsvinden of dat daarvoor een opname in een van de UMC’s nodig is. Als er voor een opname in een van de UMC’s wordt gekozen, blijft de behandelend specialist het vaste aanspreekpunt.

Verzekerde zorg
Net als het reguliere ziekenhuis heeft Bergman Clinics | Vrouwenzorg afspraken met alle zorgverzekeraars en biedt 100 procent verzekerde zorg.

U kunt bij ons terecht voor zorgprogramma’s zoals:
• Incontinentie
• Blaasontsteking
• Verzakking
• Afwijkend uitstrijkje
• Definitieve anticonceptie

Meer informatie
Wilt u meer weten over deze zorgprogramma’s? Neem dan gerust contact met ons op via 088 9000 500 of per mail: info@bergmanclinics.nl

 Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.