Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Nieuws

Uitbreiding van ons zorgaanbod: corneatransplantaties

Sinds vandaag heeft Bergman Clinics | Ogen het zorgaanbod uitgebreid met corneatransplantaties: het (gedeeltelijk) verwijderen en vervangen van troebel hoornvlies door een donor transplantaat.

Lees meer

Bergman Clinics opent nieuwe focuskliniek in Den Bosch met zes specialismen onder één dak

In de onlangs geopende focuskliniek van Bergman Clinics aan de Hambakenwetering 10 in Den Bosch kan de cliënt vanaf heden terecht voor alle planbare behandelingen op het gebied van Bewegen, Ogen, Vrouw, Uiterlijk (Bey by Bergman Clinics), Huid & Vaten en onverzekerde oogzorg zoals laseren of lensvervanging (Memira by Bergman Clinics). Bij medische indicatie en na verwijzing door de huisar…

Lees meer

‘Darmklachten? Trek meteen aan de bel!’

Jaarlijks krijgen in Nederland zo’n 15.000 mensen de diagnose darmkanker. Maart is internationaal uitgeroepen tot darmkankermaand. Wanneer darmkanker in een vroeg stadium wordt ontdekt, is de kans op sterfte of zware behandelingen zoals chemotherapie een stuk kleiner. Het is daarom belangrijk dat u in actie komt wanneer u te maken krijgt met bepaalde symptomen. 

Lees meer

Nieuwe kliniek Den Bosch | Hambakenwetering 10

Bergman Clinics heeft op maandag 7 maart officieel haar nieuwe multifunctionele behandellocatie aan de Hambakenwetering 10 in Den Bosch geopend. 

Lees meer

Zorgverzekeraar CZ en Bergman Clinics sluiten driejarige overeenkomst voor oogzorg

Zorgverzekeraar CZ en Bergman Clinics hebben als onderdeel van hun samenwerking en partnerschap een nieuwe, driejarige overeenkomst voor oogzorg afgesloten, voor de periode 2022 tot en met 2024.

Lees meer

The Hand Clinic verder als focuskliniek van Bergman Clinics

De specialisten van The Hand Clinic en Bergman Clinics slaan de handen ineen. The Hand Clinic gaat verder als onderdeel van Bergman Clinics.

Lees meer

Bergman Clinics zet mooie stap in digitale zorg: cliënt kan merendeel eerste afspraken zelf plannen

Voor meer dan 80% van de verwijzingen naar Bergman Clinics is het eerste consult door de cliënt vanaf januari 2022 digitaal zelf te plannen.

Lees meer

Podcast ‘Voorzorg’ over de rol van focusklinieken in het zorglandschap van de toekomst

Benieuwd naar de rol van focusklinieken in het zorglandschap? Luister naar de nieuwste 'Voorzorg'-podcast met twee Bergman Clinics specialisten.

Lees meer

Dank voor het vertrouwen in 2021

2021 was voor de zorgsector wederom een zeer uitdagend jaar. Als Bergman Clinics zijn we trots op onze bijdrage aan de planbare medische zorg in Nederland.

Lees meer

CEO Hans van der Heijden van Bergman Clinics treedt af

De Raad van Commissarissen van Bergman Clinics kondigt vandaag aan dat Hans van der Heijden per 31 december 2021 zal aftreden als CEO van de onderneming.

Lees meer
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door.