Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Nieuws - Corporate

The Hand Clinic sluit zich aan bij Bergman Clinics

The Hand Clinic is voornemens zich aan te sluiten bij Bergman Clinics. The Hand Clinic is een gerenommeerde focuskliniek op het gebied hand & pols-zorg met een vestiging in Amsterdam Zuid-Oost. 

Lees meer

Eerste maand met meer dan 20.000 verwijzingen naar Bergman Clinics

In september verwezen de Nederlandse huisartsen voor het eerst meer dan 20.000 patienten naar de focusklinieken van Bergman Clinics. Dit is het hoogste aantal ooit in één maand en 20% meer dan vorig jaar. 

Lees meer

Landelijke campagne Samen Beslissen van start

Lees meer

Huisartsen verwijzen in 2e kwartaal 30% meer patiënten naar Bergman Clinics

Zorgdomein-verwijsdata laat zien dat huisartsen in het 2e kwartaal van 2021 meer dan 47.500 patiënten doorverwezen naar de focusklinieken van Bergman Clinics, een niet eerder gezien aantal. Dit is een stijging van 30% ten opzicht van 2019 (en 66% meer dan in 2020, maar in dat jaar was er in het 2e kwartaal een daling i.v.m. de afschaling van zorg door de uitbraak van de coronacrisis).

Lees meer

Bergman Clinics breidt oogheelkundige activiteiten in Duitsland uit met de overname van Medical Eye-Care

Met de overname van Medical Eye-Care, een leidende regionale praktijkgroep voor oogzorg in Noordoost-Hamburg met jaarlijks meer dan 37.000 cliënten, zet Bergman Clinics de volgende stap in het uitbreiden van haar positie in Duitsland. De kliniek en aangesloten praktijken zijn gespecialiseerd in oogzorgbehandelingen en het bieden van preventieve oogheelkundige maatregelen.

Lees meer

Triton wordt meerderheidsaandeelhouder in Bergman Clinics

Naarden, 6 april 2021 – Triton heeft een overeenkomst getekend om een meerderheidsbelang te verkrijgen in Bergman Clinics. De huidige aandeelhouders, bestaande uit de familie Malenstein en NPM Capital, blijven als minderheidsaandeelhouder betrokken bij Bergman Clinics. De overeenkomst is onderhevig aan de goedkeuring van de ondernemingsraad van Bergman Clinics en de gebruikelijke wettelijke …

Lees meer

Van Linschoten Specialisten gaat verder als Bergman Clinics | KNO

Naarden, 22 maart 2021 - Van Linschoten Specialisten gaan vanaf 22 maart 2021 verder onder de naam Bergman Clinics | KNO. 

Lees meer

Triton investeert in Bergman Clinics in samenwerking met bestaande aandeelhouders

Naarden, 9 maart 2021 – Triton Fund V, geadviseerd door Triton Partners, heeft een overeenkomst getekend om te investeren in Bergman Clinics. De investering wordt gedaan in samenwerking met de bestaande aandeelhouders, bestaande uit de familie Malenstein en NPM Capital. De overeenkomst is onderhevig aan de goedkeuring van de ondernemingsraad van Bergman Clinics en de gebruikelijke wettelijke…

Lees meer

Bergman Clinics breidt uit in Duitsland door overname Medical One

Fulda/Berlijn, 17 februari 2021 – Bergman Clinics versterkt haar positie in Duitsland door de overname van kliniekgroep Medical One, een platform voor plastische en cosmetische behandelingen met jaarlijks meer dan 10.000 cliënten. Bergman Clinics neemt een kliniek in Stuttgart over, de merken, cliënten, evenals de contracten met 11 intakelocaties. Het merk Medical One zal onder de …

Lees meer

Mauritskliniek is voornemens zich aan te sluiten bij Bergman Clinics

Naarden, 22 december 2020 - Mauritskliniek (inclusief Kliniek Veldhoven) is voornemens zich aan te sluiten bij Bergman Clinics. Mauritskliniek wil samen met Bergman Clinics haar kwalitatieve, cliëntgerichte en efficiënte zorg verder uitbouwen.

Lees meer

Bergman Clinics rondt overname Van Linschoten Specialisten af

Naarden, 23 November 2020 – Bergman Clinics heeft de overname van Van Linschoten Specialisten afgerond. Van Linschoten Specialisten is als focuskliniek marktleider op het gebied van KNO-zorg in Midden-Nederland. Samen met Bergman Clinics gaat Van Linschoten haar kwalitatieve, cliëntgerichte en efficiënte KNO zorg verder uitbouwen.

Lees meer

Bergman Clinics rondt overname klinieken van Duitse zorgketen Capio af

Volgende stap in groeistrategie met overname zes klinieken in Duitsland Naarden, 2 November 2020 - Bergman Clinics heeft de overname van de klinieken van de Duitse zorgketen Capio afgerond. Met de overname van zes klinieken maakt Bergman Clinics zijn entree in de Duitse markt, wat de grootste Europese zorgmarkt is, en versterkt het de positie in Noordwest-Europa. Bergman Clinics wil door schaalve…

Lees meer

Klinieken en ziekenhuizen werken samen om continuïteit reguliere zorg te waarborgen

26-10-2020 | ZKN werkt in deze fase met het ‘tijdelijk beleidskader’ voor het waarborgen van de acute zorg in de COVID-19 pandemie. De druk op het zorgsysteem neemt toe. En dus moet door alle zorgverleners duidelijkheid worden gegeven wie wat wel en niet kan doen, waar de knelpunten liggen en waar de mogelijkheden. Dat die duidelijkheid door minister van Ark nu helder is neergezet, maa…

Lees meer

Bergman Clinics zet stap naar Duitsland met overname Capioklinieken

 Bergman Clinics zet een volgende stap in de uitbreiding van zijn internationale positie op het gebied van planbare medische zorg. Het bedrijf maakt zijn entree in de Duitse markt, met de voorgenomen overname van zes klinieken in Duitsland van de zorgketen Capio, onderdeel van de Ramsay Santé Group. Deze stap volgt op een eerdere overname in Scandinavië en versterkt de positie van…

Lees meer

Van Linschoten Specialisten heeft het voornemen zich aan te sluiten bij Bergman Clinics

Van Linschoten Specialisten heeft het voornemen zich aan te sluiten bij Bergman Clinics. Van Linschoten Specialisten is als focuskliniek marktleider op het gebied van KNO-zorg in Midden-Nederland en wil samen met Bergman Clinics haar kwalitatieve, cliëntgerichte en efficiënte KNO-zorg verder uitbouwen.

Lees meer

Bergman Clinics optimaliseert cliëntreis van verwijzing tot en met 1e afspraak.

Zorgtraject nu van A tot Z inzichtelijk voor patiënt. Vanaf 16 juli kunnen cliënten, die zijn verwezen naar Bergman Clinics in één digitale omgeving zelf een afspraak maken en alle informatie vinden om goed voorbereid te zijn op hun eerste afspraak.

Lees meer

Bergman Clinics lanceert ‘Memira by Bergman Clinics’ als nieuw label voor refractiechirurgie

Naarden, 22 juni 2020 – Bergman Clinics lanceert vandaag officieel ‘Memira by Bergman Clinics’ als nieuw label voor refractiechirurgie. Deze keuze komt voort uit de recente overname van het merk Memira – met circa 60 klinieken de leidende keten op het gebied van refractieve oogzorg in Scandinavië – en past in de strategie om met het merk Bergman Clinics volledig …

Lees meer

Wetenschappelijk jaaroverzicht

Sinds eind 2019 hebben we binnen Bergman Clinics een afdeling Wetenschap en Innovatie (W&I). De afdeling W&I zorgt voor de coördinatie van het wetenschappelijk onderzoek binnen Bergman Clinics.

Lees meer

Bergman Clinics opent hypermoderne focuskliniek voor orthopedie in Rijswijk

Rijswijk, 10 juni 2020 – Afgelopen maart zou de nieuwe, state-of-the-art kliniek van Bergman Clinics | Bewegen | Rijswijk haar deuren officieel openen. Een volledige opening van de focuskliniek voor orthopedie werd door de coronacrisis uitgesteld. Alleen acute behandelingen werden nog uitgevoerd en zorgmedewerkers van Bergman Clinics hielpen mee in ziekenhuizen bij de acute zorg voor coronap…

Lees meer

Bergman Clinics biedt weer reguliere medische zorg

Naarden, 20 mei – Als Bergman Clinics (Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira by Bergman Clinics) bieden we weer alle verzekerde en onverzekerde zorg die we voor corona ook boden. De zorg werd stapsgewijs uitgebreid na ingeperkte zorgverlening in verband met het coronavirus. Veiligheid in de klinieken staat voorop. Bergman Clinics volgt hierbij de urgentie- en prioriteitsrichtlijn…

Lees meer

Bergman Clinics breidt medische zorg weer stapsgewijs uit.

Naarden, 4 mei – Als Bergman Clinics (Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira by Bergman Clinics) breiden we vanaf 6 mei onze medische zorg weer uit. Wij volgen hierbij de RIVM richtlijnen en urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Lees meer

Trots op team Bergman Clinics; meer dan 70 collega’s werken nu in ziekenhuizen in strijd tegen Corona

Inmiddels helpen meer dan 70 van onze collega's mee in ziekenhuizen bij de acute zorg voor Corona-patiënten.

Lees meer

Bergman Clinics verlengt maatregelen in strijd tegen het coronavirus

Naarden, 1 april 2020 – Bergman Clinics (Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira by Bergman Clinics) verlengt de maatregelen om het coronavirus in te dammen tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat Bergman Clinics tot dan alleen urgente en/of acute behandelingen uitvoert. Hiermee volgt zij de richtlijnen van het RIVM.

Lees meer

Bergman Clinics levert 25.000 chirurgische maskers aan het Ministerie van VWS als onderdeel van bredere hulp-aanpak.

Bergman Clinics heeft dinsdag 24 maart 25.000 chirurgische maskers afgeleverd bij het depot van het Ministerie van Volksgezondheid als onderdeel van een breder pakket aan maatregelen gericht op het beperken van de impact van het Corona-virus.

Lees meer

Bergman Clinics stopt niet-urgente behandelingen voor de periode van 18 maart tot en met 6 april

Naarden, 17 maart 2020 – Bergman Clinics (Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira by Bergman Clinics) stopt de niet-urgente behandelingen voor de periode van 18 maart tot en met 6 april.

Lees meer

Update informatie Coronavirus - Extra informatie rondom afspraken

Als Bergman Clinics nemen wij de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan.

Lees meer

Update Informatie Coronavirus - poli afspraken 16 maart

Onze zorgverlening loopt op dit moment regulier door, wat betekent dat u bij ons terecht kunt voor nieuwe en reeds geplande afspraken (1e consult, behandeling of operatie en controle-afspraak) Echter: Bij Bergman Clinics worden de poli-afspraken die voor maandag 16 maart gepland staan omgezet naar een telefonische afspraak. Cliënten die het betreft zullen rond het geplande moment door ons w…

Lees meer

Informatie Coronavirus

Heeft u binnenkort een afspraak bij Bergman Clinics of bent u van plan een afspraak te maken? Lees hier de onze informatie en richtlijnen met betrekking tot het coronavirus.

Lees meer

Eerste meerjarenovereenkomst Zilveren Kruis en Bergman Clinics

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis en de leidende keten van focusklinieken Bergman Clinics hebben overeenstemming bereikt over hun samenwerking voor de komende drie jaar.

Lees meer

DSW en Bergman Clinics sluiten overeenkomst voor twee jaar

DSW en leidende keten van focusklinieken Bergman Clinics hebben overeenstemming bereikt over hun samenwerking voor de komende twee jaar.

Lees meer

Nieuw geopend Bergman Clinics | Vrouw in Amsterdam

Bergman Clinics | Vrouw heeft op Nijenburg 152-1 in Amsterdam-Buitenveldert een nieuwe grote kliniek geopend. De locatie Buitenveldert aan de Noordhollandstraat verhuisde in z’n geheel in januari. De locatie Bergman Clinics | Vrouw | Amsterdam-AMC volgde deze week. 

Lees meer

Bergman Healthcare Clinics rondt acquisitie van Memira oogklinieken af

Naarden, 2 september 2019 – Bergman Healthcare Clinics heeft de overname van Memira, de leidende keten van focusklinieken voor refractieve oogzorg in Zweden, Noorwegen en Denemarken, kunnen afronden. Dat maakt de Nederlandse keten van focusklinieken vandaag bekend.  

Lees meer

Klinieken van Medinova, Nedspine en Orthopedium gaan verder als Bergman Clinics | Bewegen

2 September 2019 - De klinieken van Medinova (Arnhem, Breda, Rotterdam/Zestienhoven), Nedspine (Ede) en Orthopedium (Delft) gaan vanaf 2 september 2019 verder onder de naam Bergman Clinics | Bewegen.    

Lees meer

Bergman Clinics neemt Memira Oogklinieken in Scandinavië over.

Naarden, 8 juli 2019 – Bergman Clinics kondigt vandaag de voorgenomen overname aan van Memira, een leidende keten van focusklinieken voor refractieve oogzorg in Zweden, Noorwegen en Denemarken. 

Lees meer

Klinieken van Oogziekenhuis Zonnestraal gaan verder als Bergman Clinics | Ogen

De negen klinieken van Oogziekenhuis Zonnestraal (Amersfoort, Amsterdam, Doetinchem, Emmeloord, Haarlem, Hilversum, Hoogeveen, Lelystad en Zaandam) gaan vanaf 1 juli 2019 verder onder de naam Bergman Clinics | Ogen. Bergman Clinics en Oogziekenhuis Zonnestraal zijn sinds januari 2019 gefuseerd. Deze fusie vond plaats tegen de achtergrond dat Nederlanders steeds bewuster kiezen, ook op medisch geb…

Lees meer

Opnieuw hoge waardering Bergman Clinics Elsevier-rapport voor 2019

Elsevier plaatst Bergman Clinics bij de koplopers van de Nederlandse klinieken in haar jaarlijkse onderzoek voor 2019, met specifieke vermelding voor onze kliniek in Naarden (knie-,  en heupoperaties). 

Lees meer

Goedkeuring ACM voor fusie Bergman Clinics en NL Healthcare Clinics.

De ACM heeft vandaag de fusie tussen Bergman Clinics en NL Healthcare Clinics (NLHCC) goedgekeurd. Bergman Clinics en NLHCC zijn met hun focusklinieken koplopers in Nederland op het gebied van oogheelkunde, orthopedie, dermatologie, plastische chirurgie en een aantal andere specifieke vormen van verzekerde medisch specialistische zorg.

Lees meer

Kwaliteitskompas: Inzicht in kwaliteit en behandeluitkomsten bij Bergman Clinics.

Bergman Clinics publiceert haar Kwaliteitskompas: Wij geven hiermee cliënten, verwijzers en overige belanghebbenden een beeld van de kwaliteit- en behandeluitkomsten van onze organisatie in de breedte, van de klinieken per zorgcategorie en van specifieke zorgprogramma’s.

Lees meer

Bergman Clinics start uitbreiding orthopedische kliniek Rijswijk

Naarden, 2 november 2018 – Bergman Clinics is gestart met de bouw van een nieuw gebouw voor haar orthopedische focuskliniek aan de Braillelaan in Rijswijk. Dit nieuwe gebouw zal opgeleverd worden eind 2019.  

Lees meer

Bergman Clinics Hilversum ‘officieel’ geopend

Bergman Clinics heeft op vrijdag 31 augustus, in aanwezigheid van de Hilversumse wethouders Wimar Jaeger en Anette Wolthers, officieel haar nieuwe, multifunctionele behandel- en operatiecentrum, aan de Marathon 1 in Hilversum Oost  (Arenapark), geopend.

Lees meer

Artikel Gooi & Eemlander 'Start kliniek in Hilversum'

Bergman Clinics van start met nieuwe locatie op het Hilversumse Arenapark.

Lees meer

Bergman Clinics Naarden High Performance Partner NOC-NSF

Naarden, 4 juni 2018 – Chef-arts Cees-Rein van den Hoogenband van de Nederlandse Olympische ploeg heeft vandaag in de kliniek van Bergman Clinics | Bewegingszorg in Naarden het predicaat High Performance partner van TeamNL uitgereikt.

Lees meer

Publicatie in het AD 'Nieuwe knie in de focuskliniek'

Artikel in het Algemeen Dagblad over een client die een nieuwe knie krijgt bij Bergman Clinics, Naarden.

Lees meer

Hoge waardering Bergman Clinics Elsevier-rapport 2018

Elsevier plaatst Bergman Clinics bij de koplopers van de Nederlandse klinieken in haar jaarlijkse onderzoek voor 2018, met specfieke vermelding voor onze klinieken in Naarden (Knie-operatie) en Den Bosch (Staar-operatie) onder de kop 'Beste Klinieken'.

Lees meer

Collega's gezocht voor locatie Bergman Clinics, Hilversum.

Vanaf medio juli openen we de deuren van een nieuw state-of-the-art behandel- en operatiecentrum in Hilversum. De werving voor (medisch) personeel is dan ook in volle gang! 

Lees meer

NZa stemt in met fusieplannen Bergman Clinics en NL Healthcare Clinics

Bericht van de NZA: Bergman Clinics en NL Healthcare Clinics kunnen hun fusieplannen verder uitvoeren. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) keurt de fusie tussen de overkoepelende holdings van beide zorgaanbieders goed. 

Lees meer

Lancering Bey pers event

Op 18 januari jl. is de Bey by Bergman Clinics gelanceerd op de Willemsparkweg 151 in Amsterdam Zuid. 

Lees meer

Bergman Clinics lanceert Bey.

Bergman Clinics lanceert nieuw merk voor cosmetische chirurgie en medispa behandelingen. 

Lees meer

Declaratie telefonisch consult vanaf 2018

De Nederlandse Zorgautoriteit staat vanaf 2018 toe dat medisch specialisten ook e-consults kunnen declareren. Dit moet e-health toepassingen stimuleren. Per 1 januari 2018 zal Bergman Clinics telefonische consulten gaan declareren.

Lees meer

Ondernemingsraden Bergman Clinics en NL Healthcare Clinics gaan akkoord met fusie

Naarden/Amsterdam, 7 december 2017 – De vier ondernemingsraden van Bergman Clinics en NL Healthcare Clinics staan positief tegenover de fusie van beide klinieken. Hiermee is een belangrijke mijlpaal bereikt in het fusieproces. 

Lees meer

Mijn Bergman Clinics, de nieuwe app voor cliënten, gelanceerd!

What’s NEW? Mijn Bergman Clinics: de hoogstpersoonlijke app! Mijn Bergman Clinics is een nieuwe aan het EPD gekoppelde applicatie, die de Behandel App vervangt. De cliënt beschikt over zijn eigen persoonlijke zorgtraject en houdt daarmee de regie over de behandeling in eigen hand. Zo verbeteren en innoveren we onze zorg continu.

Lees meer

Nieuws: Bergman Clinics en NL Healthcare Clinics voornemens krachten te bundelen.

Samen grootste aanbieder van verzekerde zorg via focusklinieken. Naarden/Amsterdam, 26 september– Bergman Clinics en NL Healthcare Clinics (bekend van de klinieken Oogziekenhuis Zonnestraal, Orthopedium, Medinova, Dermicis en Nedspine) hebben het voornemen te gaan fuseren om samen de grootste aanbieder van medisch specialistische zorg via focusklinieken te vormen. 

Lees meer

Bewustwording-campagne Bergman Clinics nu ook op TV

Bergman Clinics verbreedt haar landelijke ‘bewustwordingscampagne’ naar televisie.  

Lees meer

Bergman Clinics animatie video - Waar staan wij voor -

Bekijk hier de korte animatievideo over Bergman Clinics. Wie zijn wij en waar staan we voor anno 2017.

Lees meer

1000ste ingreep nieuwe heup via de 'voorste benadering'

Bergman Clinics is vooruitstrevend in de zorg en biedt voor het plaatsen van een heupprothese daarom zowel de traditionele, 'laterale benadering' (zijkant) als de nieuwe 'voorste benadering' aan. Dokter Bouma en zijn team hebben met succes in augustus 2014 deze spier-sparende manier van opereren geïntroduceerd in Naarden.   Voordelen voorste benadering bij heupprothese De voorste bena…

Lees meer

Nieuwe orthopedische kliniek voor Haagse Regio open in Rijswijk

Deze focuskliniek is gespecialiseerd in een aantal veelvoorkomende orthopedische behandelingen zoals gewricht-vervangende operaties aan schouder, heup, knie en voet.

Lees meer

Hoge waardering Bergman Clinics Behandelpad App door cliënten

Naarden 13 januari 2016 - Meer dan 95% van de cliënten ervaart de nieuwe Bergman Clinics Behandelpad App als nuttig of zelfs zeer nuttig. De app is in januari 2016 geïntroduceerd en geeft cliënten de juiste informatie op het juiste moment, voor, tijdens én na de behandeling. Bergman Clinics heeft de app geïntroduceerd om haar cliënten nog beter voor te bereiden op d…

Lees meer

Bergman Clinics Bewegingszorg Naarden meeste reviews op Zorgkaart in 2016

Zorgkaart Nederland plaatste in 2016 ruim 120.000 nieuwe waarderingen op haar website. Bergman Clinics Bewegingszorg in Naarden behaalde de meeste waarderingen van alle zorginstellingen in Nederland 

Lees meer

9 januari 2017 - Start spreekuurlocatie in Velp

Vanwege toenemende belangstelling vanuit de oostelijke regio starten we op 9 januari 2017 met een spreekuurlocatie in Velp voor cosmetische chirurgie.

Lees meer

Start spreekuur Vrouwenzorg bij Bergman Clinics in Ede

Bij Bergman Clinics op de Rubensstraat 165 in Ede worden vanaf 6 juni aanstaande tweewekelijks consultaties gegeven voor blaas- en bekkenbodemklachten door Uro-gynaecoloog Dr. Mariëlla Withagen

Lees meer

Physician Assistants bij Bewegingszorg in Naarden

Naast artsen en verpleegkundigen zijn er bij Bergman Clinics | Kliniek voor Bewegingszorg een aantal Physician Assistants in dienst. Een Physician Assistant (PA) is een relatief nieuwe functie in de gezondheidszorg...

Lees meer

Download de Bergman Clinics behandel App

Goede voorbereiding draagt bij aan een optimaal behandelresultaat. De Bergman Clinics App maakt het u makkelijk: selecteer uw behandeling en ontvang per behandelfase informatie. Beknopt en duidelijk, zodat u weet waar u aan toe bent. Download de app gratis in de Appstore of Android market. 

Lees meer

Maart: Internationale maand van de darmkanker

Darmkanker is één van de meest voorkomende kankersoorten in Nederland. Jaarlijks krijgen bijna 15.000 mensen en hun naasten te maken met deze ziekte. Als darmkanker in een vroegtijdig stadium wordt opgespoord is het goed te behandelen en bestaat er een behoorlijke kans op genezing. In het kader van Darmkankermaand Maart is er in maart een grote opblaasbare darm te vinden bi…

Lees meer

ABNAMRO tennistoernooi met Bergman Clinics sportarts Maarten Moen

Deze week vindt het 43ste ABNAMRO World Tennis Tournament plaats in Ahoy Rotterdam. Vele spelers uit de wereldtop geven weer acte de presence en strijden daar om de enkel- en dubbeltitel. Roger Federer,  een van de publiekstrekkers, moest zich helaas terugtrekken vanwege een meniscusbeschadiging. Deze week is Maarten Moen, sportarts bij Bergman Clinics, een van de toernoo…

Lees meer

Trainingsdag bij Bergman Clinics Bewegingszorg & Arthrex voor operatie assistenten

Bergman Clinics hecht veel waarde aan het doorgeven van kennis op vakgebieden en aanverwante ondersteunende werkgebieden. Op het gebied van voorste kruisband reconstructies bezit Bergman Clinics veel expertise. Om te delen in onze kennis en ook omdat we trots zijn op de omgeving waarin we werken werd er bij Bewegingszorg in Naarden in samenwerking met de firma Arthrex een trainingsdag georganiseer…

Lees meer

Oproep: Deelnemers gezocht voor video-opname..

Overweeg je binnenkort een borstvergroting te laten uitvoeren, neem dan contact met ons op. We zijn op zoek naar cliënten die we bij dit traject van 1e consult tot nacontrole mogen filmen voor een informatie-video op onder andere onze website. Bij deelname aan de opnames zal de behandeling kosteloos worden uitgevoerd.

Lees meer

5-jarig jubileum Bewegingszorg in Naarden

Vijf jaar geleden, ontving Bergman Clinics haar eerste cliënt in de nieuwe hightech kliniek voor Bewegingszorg in Naarden waar o.a. klachten aan heup, knie, voet/enkel, rug of schouder worden behandeld.

Lees meer

Mooi artikel in de Telegraaf over het 3D-consult van Bergman Clinics

Telegraaf/VROUW-verslaggeefster Sabine twijfelt  over een borstcorrectie maar de stap naar een plastisch chirurg is groot.  De 3D-borstsimulator van Bergman Clinics biedt uitkomst. Ze schreef er een leuk artikel over met een video.

Lees meer

Revolutionaire ooglasertechniek SMILE verlaagt mogelijk drempel ooglaseren

Bergman Clinics introduceert SMILE, de nieuwe ooglaserbehandeling! 3de generatie ooglasertechniek. Bergman Clinics introduceert een nieuwe ooglasertechniek die, dankzij het minimaal ingrijpende karakter, de drempel tot ooglaseren verder verlaagt. De zogenoemde SMILE lasertechniek combineert voordelen van voorgaande technieken als PRK (geen insnijding van het hoornvliesflapje) en LASIK (sneller he…

Lees meer

Bergman Clinics transparant over kwaliteit

In het 1e kwartaal 2015 zijn we gestart met het online publiceren van uiteenlopende kwaliteitsindicatoren die Bergman Clinics meet en/of inzichtelijk heeft. Een belangrijke stap naar het transparant maken van de kwaliteit van de behandelingen die wij u bieden.

Lees meer

Eerste Europese spelen met Bergman Clinics sportarts Maarten Moen als chefarts van de Nederlandse ploeg.

Van 12-28 juni vindt in Bakoe, Azerbeidjan de eerste Europese Spelen plaats (www.baku2015.com). Een nieuw topsportevenement waar vele topsporters uit Europese landen tegen elkaar strijden voor de medailles en punten ter kwalificatie van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro 2016. Maarten Moen, sportarts bij Bergman Clinics en daarnaast lid van de medische staf van NOC*NSF, de…

Lees meer

Bergman Clinics | Bewegingszorg opent poli in Rijswijk

Per 1 april opent Bergman Clinics ǀ Bewegingszorg een poli in Rijswijk. Mensen met klachten aan hun knie of heup kunnen zonder wachttijd terecht in deze focuskliniek aan de Braillelaan 5 in Rijswijk. De behandelingen worden volledig vergoed door de zorgverzekeraars en bij de kliniek werken uitsluitend ervaren, gespecialiseerde orthopedisch chirurgen. Kenmerkend voor de focuskliniek is de prettige…

Lees meer

Artikel in special Urologie, bijlage de Telegraaf

Lees vandaag in de special Urologie - de Telegraaf, het interview met Prof. dr. Huub van der Vaart over de behandeling bij urine-incontinentie.

Lees meer

Zorgkaart.nl toont waardering vanuit de patiënt!

Initiatief van de NPCF om waarderingen van patiënten te delen met zoekende patiënten neemt bij Bergman Clinics een enorme vlucht met gemiddeld een 8,6!

Lees meer

Consumentenbond onderstreept hoge kwaliteitsstandaard Bergman Clinics

Bergman Clinics is trots op het resultaat van de Consumentenbond. Die deed een vergelijkend onderzoek onder 30 ooglaserklinieken en beoordeelde deze op het hebben van het ZKN-keurmerk, het bieden van meerdere type behandelingen en een standaard inbegrepen nabehandeling. Bergman Clinics scoorde positief op alle onderdelen. Daarnaast publiceerde de Consumentenbond acht richtlijnen waar mensen o…

Lees meer

Introductie mobiele site

Bergman Clinics heeft onlangs een mobiele website gelanceerd. Wist u dat tegenwoordig al meer dan 1 op de 3 mensen onze site via een smartphone bezoekt! De nieuwe site is ‘mobielvriendelijk’ ingericht zodat u eenvoudig met een druk op de knop kunt bellen of een routebeschrijving start naar een kliniek.

Lees meer

Hoog kwaliteitsniveau Bergman Clinics bevestigt door auditor Kiwa

De jaarlijkse audits waarbij het kwaliteits- en veiligheidsniveau van Bergman Clinics wordt getoetst, zijn succesvol verlopen. De leadauditor van Kiwa was onder de indruk van het hoge prestatieniveau van alle medewerkers van Bergman Clinics. “Op het gebied van hoogwaardigheid, transparantie en hartelijkheid haalt Bergman Clinics de maximale score”, aldus de leadauditor.

Lees meer

Nieuwe vestiging voor Oogzorg en Uiterlijk & Huid in Rijswijk

Op 6 maart 2014 opent Bergman Clinics een nieuwe kliniek aan de Braillelaan in Rijswijk. Cliënten kunnen hier terecht voor twee verschillende zorgprogramma's: namelijk oogheelkunde en plastische chirurgie.

Lees meer

Bergman Clinics betrokken bij crew selectieproces Team Brunel voor Volvo Ocean Race 2014/2015

Roeitest, looptest, hartfilmpje: wie is er topfit en plaatst zich voor deelname aan de Volvo Ocean Race in het professionele Team Brunel? Op 13 en 14 januari waren in de Kliniek voor Bewegingszorg in Naarden de selectiedagen voor een felbegeerde plek in Team Brunel.

Lees meer

Bergman Clinics heeft ook voor 2014 afspraken met alle zorgverzekeraars

Ook voor 2014 heeft Bergman Clinics met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten over de vergoeding van zorg die in het basispakket valt. Dit betekent dat alle zorg binnen de basisverzekering volledig wordt vergoed. Afhankelijk van uw polis bent u ook verzekerd voor zorg vanuit uw aanvullende verzekering.

Lees meer

Nascholing huisartsen door Bergman Clinics hoog gewaardeerd

Speciaal voor huisartsen en andere doorverwijzers organiseert Bergman Clinics regelmatig geaccrediteerde nascholingscursussen. Met de nascholing kunnen huisartsen hun kennis opfrissen en vergroten. En met succes; zo werd de laatste geaccrediteerde nascholing Oogheelkunde door de deelnemers beoordeeld met een 7,7.

Lees meer

Nieuwe oogkliniek in Ede

Bergman Clinics | Oogzorg opent in april 2014 een nieuwe, moderne oogkliniek op de Rubenstraat in Ede. In deze kliniek kunt u terecht voor alle oogklachten waarvoor u ook in een ziekenhuis behandeld kunt worden, zoals staar en glaucoom.

Lees meer

Klinieken Bergman Clinics in bezit van kwaliteitskeurmerken

Bergman Clinics heeft voor álle klinieken het ZKN/VMS-certificaat en het ISO-certificaat behaald. Het is voor het eerst dat op zo’n grote schaal kwaliteitskeurmerken zijn uitgereikt aan een zorginstelling. De Kliniek voor Inwendige Zorg in Bilthoven had al eerder dit jaar het HKZ-certificaat behaald. Dit betekent dat de kliniek een belangrijke rol zal spelen in het bevolkingsonderzoek…

Lees meer

Artikel Telegraaf over onderzoek urine incontinetie

Redactioneel artikel over het wetenschappelijke studie van Prof. Dr. Huub van der Vaart omtrent de vraag of bekkenfysiotherapie beter is dan een operatie..

Lees meer

Operatie effectiever dan fysiotherapie bij behandeling urine-incontinentie

In het wereldwijd gerenommeerde medisch tijdschrift ‘New England Journal of Medicine’ van 19 september 2013 zijn de resultaten geplaatst van een Nederlandse urine-incontinentiestudie. Deze studie is voor een deel uitgevoerd bij Bergman Clinics | Vrouwenzorg in Bilthoven. Onder leiding van Prof. dr. Huub van der Vaart, werkzaam in het UMC Utrecht en medisch directeur van Bergman Clinics…

Lees meer

Bergman Clinics thema partner Nationale DenkTank 2013: ‘Zorg voor Gezondheid’

Zelf de regie over je eigen gezondheid voeren. Hoe stel je mensen daartoe in staat? Deze vraag staat centraal bij de Nationale DenkTank 2013. Bergman Clinics draagt als één van de thematische partners bij aan dit onderzoek in de gezondheidszorg.

Lees meer

Sportarts dr. Moen begeleidt Nederlands team tijdens European Youth Olympic Festival (EYOF) in Utrecht

Van 14 t/m 19 juli is Utrecht het toneel van het EYOF: een tweejaarlijks sportevenement voor 2300 jonge sporters uit heel Europa. In negen verschillende Olympische disciplines, waaronder zwemmen en atletiek, gaan jonge sporters voor het goud. Dr. Moen, sportarts bij Bergman Clinics en werkzaam bij het NOC*NSF, begeleidt het Nederlandse team.

Lees meer

Publiekslezing bekkenbodem UMC Utrecht en Kliniek voor Vrouwenzorg

Op dinsdag 4 juni verzorgde de Kliniek voor Vrouwenzorg samen met het UMC Utrecht een lezing over bekkenbodemproblemen. Vier bekkenbodemspecialisten hielden lezingen over problemen zoals verzakking en blaasproblemen.

Lees meer

Live surgery orthopedie bij Bergman Clinics in Naarden

Afgelopen 16 mei hield de vestiging in Naarden een live surgery symposium waarbij de knieoperatie centraal stond. Het symposium had een internationaal karakter; specialisten van klinieken vanuit de hele wereld namen deel.

Lees meer

Kliniek voor Inwendige Zorg behaalt HKZ-certificaat Cliënt en Patiëntveiligheid

De endoscopieafdeling van de Kliniek voor Inwendige Zorg heeft het HKZ-certificaat voor Cliënt en Patiëntveiligheid behaald vanwege een uitstekend werkend Veiligheids Management Systeem. De weg staat nu open voor deelname aan het bevolkingsonderzoek darmkanker.

Lees meer

Overname Ozon Oogkliniek door Bergman Clinics | Kliniek voor Oogzorg

Met ingang van 1 januari 2013 maakt Ozon Oogkliniek onderdeel uit van Bergman Clinics | Kliniek voor Oogzorg.

Lees meer

Renske van Asselt vertelt over haar baan bij Bergman Clinics

redactioneel artikel in het Nurse Note book

Lees meer

Wat is ZKN eigenlijk?

Bergman Clinics heeft als eerste kliniek in Nederland van minister Hoogenvorst (Ministerie van VWS) het kwaliteitskeurmerk voor Zelfstandige Klinieken Nederland ontvangen. Het leveren van optimale kwaliteit heeft voor Bergman Clinics de hoogste prioriteit. Bij Bergman Clinics bent u in goede handen.

Lees meer
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.