Telefonische screening

 

Overweegt u een ooglaserbehandeling of lensimplantaten? Dan is de eerste stap een gratis telefonische screening. Na dit telefoongesprek heeft u een eerste indicatie of u in aanmerking komt voor een behandeling.Telefonische screening

De telefonische screening is een telefonisch onderzoek van circa 20 minuten, dat een indicatie geeft of u in aanmerking komt voor een behandeling.

Tijdens de telefonische screening stellen wij u 4 korte vragen. Vervolgens sturen wij u een vragenlijst toe met vragen over uw huidige oogsterkte, of u een bril en/of contactlenzen gebruikt, uw ooggeschiedenis, uw leeftijd, algehele gezondheid, eventuele allergieën en gebruik van medicatie. Als u de vragenlijst heeft ingevuld, bellen wij u vervolgens nogmaals om deze met u door te nemen. 

Mochten wij op basis van de telefonische screening denken dat u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie? Dan plannen wij een uitgebreid vooronderzoek met u in. Dit vooronderzoek vindt plaats bij een van onze refractie-klinieken. Uiteindelijk is het vooronderzoek leidend in de keuze of u behandeld kunt worden, niet de telefonische screening.

Contact

Heeft u interesse in ooglaseren of lensimplantaten? Meld u dan aan voor een vooronderzoek (waar de telefonische screening een onderdeel van is). Neem telefonisch contact met ons Contact & Service Center op via 088 - 9000 500 (keuze 1, vervolgens keuze 2).

 

 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!