Telefonische screening

 

Overweegt u een ooglaserbehandeling of lensimplantaten? Dan is de eerste stap een gratis telefonische screening. Na dit telefoongesprek heeft u een eerste indicatie of u in aanmerking komt voor een behandeling.Telefonische screening

De telefonische screening is een telefonisch onderzoek van circa 20 minuten, dat een indicatie geeft of u in aanmerking komt voor een behandeling.

Tijdens de telefonische screening stellen wij u 4 korte vragen. Vervolgens sturen wij u een vragenlijst toe met vragen over uw huidige oogsterkte, of u een bril en/of contactlenzen gebruikt, uw ooggeschiedenis, uw leeftijd, algehele gezondheid, eventuele allergieën en gebruik van medicatie. Als u de vragenlijst heeft ingevuld, bellen wij u vervolgens nogmaals om deze met u door te nemen. 

Mochten wij op basis van de telefonische screening denken dat u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie? Dan plannen wij een uitgebreid vooronderzoek met u in. Dit vooronderzoek vindt plaats bij een van onze refractie-klinieken. Uiteindelijk is het vooronderzoek leidend in de keuze of u behandeld kunt worden, niet de telefonische screening.

Contact

Heeft u interesse in ooglaseren of lensimplantaten? Meld u dan aan voor een vooronderzoek (waar de telefonische screening een onderdeel van is). Neem telefonisch contact met ons Contact & Service Center op via 088 - 9000 500 (keuze 1, vervolgens keuze 2).

 

 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.