Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
De voorbereiding
bergman-clinics-hilversum-ontvangstruimte-ogen.jpg
imageHomepage
Open Dag op zaterdag 25 januari Open Dag op zaterdag 25 januari
Kom naar de Open Dag Ooglaseren & Lensimplantaten op zaterdag 25 januari. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht op weekdagen voor een gratis quicktest. Meld u hieronder aan of neem contact op via 088 - 9000 500.Kom naar de Open Dag Ooglaseren & Lensimplantaten op zaterdag 25 januari. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht op weekdagen voor een gratis quicktest. Meld u hieronder aan of neem contact op via 088 - 9000 500.Meer weten
imageHomepage

Toon submenu

De voorbereiding

Leven zonder bril is misschien wel wat voor u. Maar wat staat u eigenlijk te wachten bij een behandeling? We leggen hier stap voor stap uit wanneer een behandeling zinvol is én hoe het in zijn werk gaat. U kunt dan weloverwogen kiezen of ooglaseren of lensimplantatie ook voor u de oplossing is.
De stappen naar een leven zonder bril of lenzen:

  1. Bekijk de voorwaarden
  2. Doe de quicktest
  3. Het uitgebreid vooronderzoek
  4. De keuze voor een behandeling
  5. Herstel en nazorg

Stap 1: de voorwaarden

Bijna alle zichtafwijkingen kunnen we behandelen. Toch zijn er een aantal gevallen waarin het niet verstandig is om te laseren of een lens te implanteren. Voldoet u aan de voorwaarden, dan kunt u door naar de quicktest.

Stap 2: de quicktest - zijn mijn ogen geschikt?

Oriënteert u zich op het ooglaseren en wilt u weten of het bij u past? Doe dan onze gratis quicktest. Dit is een kort en simpel onderzoek dat een indicatie geeft welke behandeling voor u geschikt is.

Stap 3: het vooronderzoek

Elk oog is anders. Daarmee is ook elke oogafwijking en elke behandeling anders. We doen daarom voor elke behandeling een uitgebreid vooronderzoek, zodat de oogarts genoeg weet om een behandeling voor te stellen.

Stap 4: de behandeling

De behandeling zelf is kort en pijnloos. Het is wel een apart gevoel dat er iets met je oog gebeurt, terwijl het open is. Voor ons is het de normaalste zaak van de wereld, maar we weten dat dit voor u best spannend kan zijn.

Stap 5: herstel en nazorg

De meeste mensen vinden het ongemak na de behandeling erg meevallen. Bijna direct na de behandeling kunt u weer alles doen wat u gewend bent. Voor een goed en blijvend resultaat volgt u altijd de aanwijzingen van uw arts. Eventuele napijn of irritatie hangt erg af van het type behandeling en is er na de SMILE-behandeling bijvoorbeeld bijna niet.
Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.