GA TERUG
De voorbereiding

Toon submenu

De voorbereiding

Leven zonder bril is misschien wel wat voor u. Maar wat staat u eigenlijk te wachten bij een behandeling? We leggen hier stap voor stap uit wanneer een behandeling zinvol is én hoe het in zijn werk gaat. U kunt dan weloverwogen kiezen of ooglaseren of lensimplantatie ook voor u de oplossing is.
De stappen naar een leven zonder bril of lenzen:

  1. Bekijk de voorwaarden
  2. Doe de telefonische screening
  3. Het uitgebreid vooronderzoek
  4. De keuze voor een behandeling
  5. Herstel en nazorg

Stap 1: de voorwaarden

Bijna alle zichtafwijkingen kunnen we behandelen. Toch zijn er een aantal gevallen waarin het niet verstandig is om te laseren of een lens te implanteren. Voldoet u aan de voorwaarden? Neem dan contact op voor een gratis telefonische screening!

Stap 2: de telefonische screening

Heeft u interesse in een ooglaserbehandeling of lensimplantaten en wilt u weten of u in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op voor een gratis telefonische  screening. Dit is een kort telefoisch onderzoek dat een indicatie geeft of u in aanmerking komt voor een behandeling. Mochten wij tijdens de online screening denken dat dat het geval is, plannen wij een uitgebreid vooronderzoek met u in. Dit vooronderzoek vindt plaats bij een van onze refractie klinieken. Uiteindelijk is het vooronderzoek bepalend voor een behandeling.

Stap 3: het vooronderzoek

Elk oog is anders. Daarmee is ook elke oogafwijking en elke behandeling anders. We doen daarom voor elke behandeling een uitgebreid vooronderzoek, zodat de optometrist/oogmeetkundige en oogarts genoeg van uw ogen weten om te bepalen of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een behandeling en welke behandeling het beste  bij u en uw ogen past.  

Stap 4: de behandeling

De behandeling zelf is kort en pijnloos. Het is wel een apart gevoel dat er iets met je oog gebeurt, terwijl het open is. Voor ons is het de normaalste zaak van de wereld, maar we weten dat dit voor u best spannend kan zijn.

Stap 5: herstel en nazorg

De meeste mensen vinden het ongemak na de behandeling erg meevallen. Bijna direct na de behandeling kunt u weer alles doen wat u gewend bent. Voor een goed en blijvend resultaat volgt u altijd de aanwijzingen van uw arts. Eventuele napijn of irritatie hangt erg af van het type behandeling en is er na de SMILE-behandeling bijvoorbeeld bijna niet.
Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.