Patiëntenverenigingen

 - Ogen - hoornvlies-logo.jpg

Hoornvlies patiëntenvereniging

De Hoornvlies Patiënten Vereniging is een vereniging van patiënten voor patiënten. Heeft u hoornvliesproblemen of hebben mensen in uw omgeving problemen met hun hoornvlies, kijk dan op deze site.

www.oogvooru.nl

 - Ogen - logo-oogvereniging.gif

De Oogvereniging

De Oogvereniging is de patiënten- en belangenorganisatie op het gebied van (leven met) oogaandoeningen.

Houdt u op de hoogte van informatie middels een digitale nieuwsbrief en het magazine Oog.  Biedt een platform waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uitwisselen en informatie kunnen krijgen. In het hele land worden (voorlichtings)bijeenkomsten georganiseerd.  Komt op voor de belangen van de leden en alle andere Nederlanders die een oogaandoening hebben als het gaat om goede oogzorg en het leven met een oogaandoening.

De Oogvereniging is in 2013 ontstaan uit een fusie tussen de Glaucoomvereniging, Viziris, DoofBlindenNetwerk, FOVIG, Nederlandse Vereniging van Blinden en Slechtzienden, Nederlandse Vereniging van Geleidehondgebruikers en Retina Nederland.

http://www.oogvereniging.nl/

 - Ogen - md-logo.jpg

Macula vereniging

De Macula vereniging is een patiëntenvereniging die zich inzet voor de belangenbehartiging van de groeiende groep van mensen met Macula. Veel mensen met Macula en hun omgeving hebben behoefte aan specifieke informatie. Ook is er behoefte aan contact met lotgenoten. Via het netwerk van de vereniging kunt u met elkaar ervaringen uitwisselen en aan (medische) informatie komen.

www.maculavereniging.nl

 - Ogen - stichting-melanoom-nieuwerlogo380x100.jpg

Stichting Melanoom

De Stichting Melanoom is landelijk werkzaam voor mensen met melanoom, oogmelanoom en andere vormen van huidkanker. De stichting geeft voorlichting en informatie, mogelijkheid tot lotgenotencontact en stimuleert wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

http://www.melanoom.nfk.nl/

 



Bekijk onze behandelingen per zorgprogramma

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.