Maatschappelijk Jaarverslag 2022

In ons maatschappelijk jaarverslag delen wij hoe we bijdragen aan het leveren van passende zorg door onder meer de uitbouw van onze samenwerking met partner-ziekenhuizen, onze bijdrage aan onderzoek, wetenschap en opleiding van medisch personeel en onze stappen op het gebied van afvalreductie.


2022 stond in het teken van een belangrijke transitie voor het Nederlandse zorgstelsel, waarin passende zorg het centrale thema is. Bergman Clinics draagt bij aan deze belangrijke transitie. Wij delen onze capaciteit, kennis, ervaring en data om in partnerschap met andere zorgverleners, verzekeraars en overheden te voldoen aan de vraag naar passende zorg. Hiermee zetten wij onze positie en omvang in om te doen wat wij met z’n allen hebben
afgesproken in het in 2022 ondertekende Integrale Zorg Akkoord (IZA): kwalitatief goede en betaalbare zorg leveren.

Het zijn dit soort samenwerkingen die ervoor zorgen dat Bergman Clinics (snel) toegankelijke, planbare medische zorg van topkwaliteit levert. Die kwaliteit blijkt onder andere uit de ruim 30.000 cliëntbeoordelingen en de hoge waardering van gemiddeld een 8,9 op Zorgkaart Nederland, maar ook uit het toegenomen aantal cliënten van meer dan 300.000 in 2022. 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.