Kwaliteit & Veiligheid

Bergman Clinics garandeert de hoogst mogelijke kwalitatieve zorgverlening en bijzondere aandacht voor de cliënt. Het bewaken en verbeteren van alle vormen van kwaliteit binnen Bergman Clinics is een continu proces. Wij hebben zeer hoge kwaliteitsstandaarden geformuleerd en volgens vaste protocollen wordt ons kwaliteitssysteem doorlopend geëvalueerd.


Transparant en trots op de zorg die wij bieden

Bij Bergman Clinics vinden we het ook zeer belangrijk dat iedereen inzicht heeft in de kwaliteit van de zorg die wij bieden. Om die reden maken we onze kwaliteitsuitkomsten openbaar. De gemeten informatie verversen we regelmatig, zodat altijd de meest recente analyses en uitkomsten beschikbaar zijn. Aan de hand van onderstaande kwaliteitspijlers geven wij inzicht in de kwaliteit en behandeluitkomsten.

Vier kwaliteitspijlers van Bergman Clinics

De kwaliteitsinformatie ordenen we naar:

  • Resultaat van de behandeling

  • Veiligheid

  • Cliëntgerichtheid

  • Ervaring team

 - Algemeen - anesthesie-121-27.jpg

Kwaliteitskompas

Middels ons kwaliteitskompas geven wij langs bovenstaande pijlers inzicht in de kwaliteit- en behandeluitkomsten op organisatieniveau en specifiek aandoeningsniveau binnen Bergman Clinics. 

Kwaliteitsrapportages op aandoening

Voor veel behandelde aandoeningen is er ook een volledig kwaliteitsrapport. Deze rapportages geven inzicht in de prestaties rondom de behandeling en zijn het daarmee relevant voor de cliënt en verwijzer die op zoek is naar kwalitatieve zorg. De kwaliteitsrapportages zijn hier te lezen.

Focus op techniek en scholing

De vestigingen van Bergman Clinics beschikken over de meest moderne operatiefaciliteiten, hightech diagnostische apparatuur en comfortabele herstelkamers en zorgomgevingen. Het top medisch specialistisch personeel en overig personeel blijven door middel van scholing en training op de hoogte van de laatste (medische) ontwikkelingen.

Waarderingssite ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. ZorgkaartNederland wil consumenten helpen bij het vinden en kiezen van een zorgaanbieder en de kwaliteit inzichtelijk maken. Per maand telt de site ongeveer 900.000 bezoeken - waarvan 750.000 unieke bezoekers-, worden er 3,2 miljoen pagina’s geserveerd en 3700 waarderingen gepubliceerd. 

Hoe onafhankelijk en neutraal is ZorgkaartNederland?

Patiëntenfederatie NPCF borgt de onafhankelijke positie van de website. Hierbij worden de belangen van zowel consumenten als zorgaanbieders zorgvuldig bewaakt. De redactie van ZorgkaartNederland hanteert hiervoor onder andere een gedragscode.

Aan de rechterzijde van deze pagina staan de waarderingen van Bergman Clinics per divisie. Deze widgets zijn 'realtime' en worden beheert door ZorgkaartNederland.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Bergman Clinics Bewegen
8.9
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Bergman Clinics Huid & Vaten
8.6
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Bergman Clinics KNO
9.3
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Bergman Clinics Maag & Darm
9.0
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Bergman Clinics Ogen
9.0
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Bergman Clinics Uiterlijk
9.2
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Bergman Clinics Vrouw
9.0
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.