Huidtherapie & Injectables

Bij Bey by Bergman Clinics wordt een breed scala aan niet-operatieve huid- en lichaamverbeterende behandelingen uitgevoerd, zoals rimpelbehandelingen met injectables, gezichtspeelings, cellulitisbehandelingen en laserontharen.

Ga naar Bey

Geen operatieve ingreep

Injectables en huidtherapie behandelingen zijn in korte tijd zeer populair geworden. Vooral bij mensen die geen cosmetische ingreep willen ondergaan zijn de 'non-invase' behandelingen de perfecte uitkomst. U kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd door de beste huidtherapeuten en cosmetisch artsen.

De essentiële meerwaarde van onze injectables en huidtherpaie behandelingen is gelegen in de grote medische expertise aanwezig in onze klinieken. Zo wordt u bij Bey by Bergman Clinics geholpen door hoogopgeleide huidtherapeuten in plaats van door schoonheidsspecialistes. Alle huidtherapeuten werkzaam bij Bey by Bergman Clinics zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitesregister voor Paramedici. Verder wordt er gebruik gemaakt van de exclusieve Bergman Beauty Care producten, die zijn ontwikkeld door de medische specialisten van Bey by Bergman Clinics.

Bey by Bergman Clinics bestaat uit een winkelgedeelte waar o.a. Bergman Beauty Care (huidverzorging) verkrijgbaar is. Daarnaast zijn er  behandelruimtes waar diverse gezicht- en lichaamsbehandelingen worden uitgevoerd en waar tevens een therapeutische masseur aanwezig is. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor behandelingen en andere rimpelbehandelingen. Bekijk hieronder de gehele menukaart van onze huidtherapie behandelingen.

Maak nu een afspraak voor een intake met een cosmetisch arts en/of huidtherapeut op telefoonnummer 088 9000 500 of kom gerust eens binnenlopen.

Niet gevonden wat u zocht?

Alle behandelingen Zoek op lichaamsdeel
Maak een afspraak
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.