Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Huidtherapie & Injectables

Bij Bey by Bergman Clinics wordt een breed scala aan niet-operatieve huid- en lichaamverbeterende behandelingen uitgevoerd, zoals rimpelbehandelingen met injectables, gezichtspeelings, cellulitisbehandelingen en laserontharen.


Geen operatieve ingreep

Injectables en huidtherapie behandelingen zijn in korte tijd zeer populair geworden. Vooral bij mensen die geen cosmetische ingreep willen ondergaan zijn de 'non-invase' behandelingen de perfecte uitkomst. U kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd door de beste huidtherapeuten en cosmetisch artsen.

De essentiële meerwaarde van onze injectables en huidtherpaie behandelingen is gelegen in de grote medische expertise aanwezig in onze klinieken. Zo wordt u bij Bey by Bergman Clinics geholpen door hoogopgeleide huidtherapeuten in plaats van door schoonheidsspecialistes. Alle huidtherapeuten werkzaam bij Bey by Bergman Clinics zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitesregister voor Paramedici. Verder wordt er gebruik gemaakt van de exclusieve Bergman Beauty Care producten, die zijn ontwikkeld door de medische specialisten van Bey by Bergman Clinics.

Bey by Bergman Clinics bestaat uit een winkelgedeelte waar o.a. Bergman Beauty Care (huidverzorging) verkrijgbaar is. Daarnaast zijn er  behandelruimtes waar diverse gezicht- en lichaamsbehandelingen worden uitgevoerd en waar tevens een therapeutische masseur aanwezig is. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor behandelingen en andere rimpelbehandelingen. Bekijk hieronder de gehele menukaart van onze huidtherapie behandelingen.

Maak nu een afspraak voor een intake met een cosmetisch arts en/of huidtherapeut op telefoonnummer 088 9000 500 of kom gerust eens binnenlopen.

Niet gevonden wat u zocht?

Alle behandelingen Zoek op lichaamsdeel
 
Informatie aanvraag
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.