Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Veelgestelde vragen

Wanneer heb ik recht om een kopie van mijn dossier op te vragen?

U heeft te allen tijde recht op inzage en afschrift van uw medisch dossier. De privacy van anderen mag daardoor niet in het gedrang komen. Dit is bijvoorbeeld aan de orde als uw familielid uw arts in vertrouwen informatie heeft gegeven.

Als u om een kopie van uw medisch dossier vraagt, ontvangt u dit zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen een maand na ontvangst van het verzoek. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het verstrekken van een kopie. Echter, als u regelmatig een inzageverzoek doet, of om meer dan één kopie verzoekt, kunnen wij hiervoor een redelijke vergoeding voor vragen.

Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.