Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Veelgestelde vragen

Wat kan ik na de heupoperatie verwachten?

De dag na uw operatie zal er (ter controle) een foto worden gemaakt van uw heup. Tevens prikken we wat bloed en leren we u hoe u zelf Fraxiparine kunt injecteren. Dit is een middel tegen trombose. Daarnaast  komt u twee tot drie weken na de heupoperatie op controle. De pleister kan van uw wond en eventuele nietjes of een hechting kunnen eruit. Zes à twaalf weken na de operatie heeft u nog een afspraak met uw heupspecialist. Na zes maanden tot een jaar bent u als het goed is helemaal hersteld en geniet u van uw nieuwe bewegingsvrijheid.

Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.