Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Veelgestelde vragen

Hoe plan ik online mijn 1ste afspraak?

In de meeste gevallen kunt u direct online uw 1e afspraak plannen.

Optie 1
Uw huisarts of specialist heeft u digitaal verwezen/geïnformeerd.

• U ontvangt een e-mail van ZorgDomein. Let op; om in te loggen heeft u uw mobiele telefoon nodig.
  • Open de e-mail en druk op de link om in te loggen.
  • Om in te loggen, heeft u een inlogcode nodig. Deze ontvangt u per sms op uw mobiele telefoon.
  • Klik op de blauwe knop ‘verstuur SMS’ en vraag zo uw inlogcode aan.
  • U ontvangt nu een 6- cijferige code per sms.
  • Voer de 6- cijferige code in en klik op inloggen.
  • U bent nu ingelogd en kan:

Direct online uw afspraak plannen door op de knop Maak direct uw afspraak te drukken.

Optie 2
U bent niet digitaal geïnformeerd.

Contact opnemen

Bergman Clinics

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.