Hoe kom ik aan een digitale verwijzing?

Vraag je huisarts of andere specialist om je digitaal te verwijzen/informeren:

• Je ontvangt een e-mail van ZorgDomein. Let op; om in te loggen heb je je mobiele telefoon nodig.
  • Open de email en druk op de link om in te loggen.
  • Om in te loggen, heb je een inlogcode nodig. Deze ontvang je per sms op je mobiele telefoon.
  • Klik op de blauwe knop ‘verstuur SMS’ en vraag zo je inlogcode aan.
  • Je ontvangt nu een 6- cijferige code per sms.
  • Voer de 6- cijferige code in en klik op inloggen.

Je bent nu ingelogd en kan:

• Informatie vinden over hoe je je afspraak kan maken en waar je wordt verwacht. In de meeste gevallen kun je direct online uw afspraak plannen door op de knop 'Maak direct je afspraak' te klikken;
  • Informatie vinden hoe je je kunt voorbereiden op je afspraak en je verwijsbrief inzien.
Contact   opnemen

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!