Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik aan een digitale verwijzing?

Vraag uw huisarts of andere specialist om u digitaal te verwijzen/informeren.

• U ontvangt een e-mail van ZorgDomein. Let op; om in te loggen heeft u uw mobiele telefoon nodig.
  • Open de email en druk op de link om in te loggen.
  • Om in te loggen, heeft u een inlogcode nodig. Deze ontvang u per sms op uw mobiele telefoon.
  • Klik op de blauwe knop ‘verstuur SMS’ en vraag zo uw inlogcode aan.
  • U ontvangt nu een 6- cijferige code per sms.
  • Voer de 6- cijferige code in en klik op inloggen.

U bent nu ingelogd en kan:

• Informatie vinden over hoe u uw afspraak kan maken en waar u wordt verwacht. In de meeste gevallen kunt u direct online uw afspraak plannen door op de knop Maak direct uw afspraak te drukken;
  • Informatie vinden hoe u zich kunt voorbereiden op uw afspraak en uw verwijzing inzien.
Contact opnemen

Bergman Clinics

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.