Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Veelgestelde vragen

Welke gegevens van mij worden verwerkt en waarom?

Voor een goede (medische) behandeling is het noodzakelijk om gegevens van u te verwerken: uw gezondheidstoestand, resultaten van onderzoeken, diagnose, behandelplannen, OK verslagen, etc. Deze worden in uw medisch dossier vastgelegd. Behalve uw medisch gegevens hebben wij ook andere persoonsgegevens nodig, zoals uw BSN, naam, adres en geboortedatum. Dit hebben wij nodig om u te kunnen identificeren en om ervoor te zorgen dat wij u niet verwarren met een andere cliënt.

Naast medische verslaglegging zijn ook andere doeleinden van belang. De meest voorkomende doeleinden zijn onze financiële administratie, kwaliteitsbewaking, -verbetering en -onderzoek. Andere doeleinden kunt u terugvinden in ons privacy statement op onze website.

Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.