Ogen | Veenendaal

Spoorlaan 5
3903 XS
Veenendaal


Openingstijden:

  • Maandag: 08.00u - 17.00u
  • Dinsdag: 08.00u - 17.00u
  • Woensdag: 08.00u - 17.00u 
  • Donderdag: 08.00u - 17.00u
  • Vrijdag: gesloten

Let op: ons postadres is Rubensstraat 165 in Ede.Toegangstijden

Peildatum onderstaande toegangstijden: 28-05-2024

Ogen
Behandeling
Huidige toegangstijd *
Oogheelkunde - Staar
9 dagen
Oogheelkunde - Algemeen
78 dagen
Oogheelkunde - Orthoptie voor kinderen onder 12 jr.
150 dagen
Ogen
Behandeling
Huidige toegangstijd *
Oogheelkunde - Staaroperatie
14 dagen
Oogheelkunde - Ooglidcorrectie
42 dagen

Bereikbaarheid

Met de auto

Vanuit de richting Arnhem/Ede
Neem op de A12 afslag 23a Veenendaal/Rhenen. Sla aan het einde van de afrit rechtsaf naar de Rondweg-Oost (N233). Neem op de 2e rotonde de 1e afslag naar de Wageningselaan. Ga bij de 3e verkeerslichten linksaf naar de Kerkewijk. Ga over de spoorlijn linksaf naar de Spoorlaan. Direct aan de linkerkant is het Spreekurencentrum Gelderse Vallei. Binnen dit centrum bevindt zich Bergman Clinics. Er is een blauwe parkeerzone naast het spreekurencentrum. Vergeet uw parkeerschijf niet! U mag hier 2 uur parkeren.

Vanuit de richting Utrecht
Neem op de A 12 afslag 23 Veenendaal-West/Renswoude. Houd op de afrit rechts aan, sla rechts af naar de Rondweg-West (N233). Ga bij de verkeerslichten voor de spoorlijn linksaf naar het Goeie Spoor. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf naar de Kerkewijk. Ga over de spoorlijn linksaf naar de Spoorlaan. Direct aan de linkerkant is het Spreekurencentrum Gelderse Vallei. Binnen dit centrum bevindt zich Bergman Clinics.

Vanuit de richting Rhenen
Neem de N233 richting Veenendaal. Neem op de rotonde 2e afslag naar Cuneraweg. Neem op de rotonde 3e afslag naar Cuneraweg richting Veenendaal-West. Ga bij de 2e verkeerslichten (Restaurant 3 Zussen-voorheen La Montagne) rechtsaf. Ga na 1.5 km, voor de spoorlijn, rechtsaf de Spoorlaan op. Direct aan de linkerkant is het Spreekurencentrum Gelderse Vallei. Binnen dit centrum bevindt zich Bergman Clinics. 

Vanuit de richting Amerongen-Elst
Neem de N225 richting Elst. Neem in Elst op de rotonde de 2e afslag richting Veenendaal (N416). Aan einde van de weg bij de verkeerslichten links en neem bij de volgende verkeerslichten (Restaurant 3 Zussen-voorheen La Montagne) gelijk de afslag rechtsaf. Ga na 1.5 km, voor de spoorlijn, rechtsaf de Spoorlaan op. Direct aan de linkerkant is het Spreekurencentrum Gelderse Vallei. Binnen dit centrum bevindt zich Bergman Clinics. 

Parkeren

Er is een blauwe parkeerzone naast het spreekurencentrum. Vergeet uw parkeerschijf niet! U mag hier 2 uur parkeren.

Met het openbaar vervoer

Plan uw reis via www.ov9292.nl, www.ns.nl of bel 0900-9292.

 

 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!