Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Huid & Vaten | Enschede

Cromhoffsbleekweg 2
7513 EW
Enschede
Fax: 088 9000 501


Openingstijden:

Maandag: 09.00u - 20.00u
Dinsdag: 09.00u - 17.00u
Woensdag: 09.00u - 17.00u
Donderdag: 09.00u - 20.00u
Vrijdag: 09.00u - 17.00u

 


Bereikbaarheid

Huid & Vaten zorgpaden Enschede:

  • Dermatologie (huidkanker en huidaandoeningen)
  • Spataderen
  • Proctologie (anale klachten)

Met de auto

Bergman Clinics | Huid & Vaten | Enschede is goed bereikbaar met de auto. De snelste route berekent u eenvoudig hier.   

Parkeren

Op de locatie is een gratis parkeerterrein aan de achterzijde van het pand (achter de grote schoorsteen). Zolang er nog geen slagboom staat, is de kans aanwezig dat de parkeerplekken bezet zijn. We raden u aan om uit te wijken naar de gratis parkeermogelijkheid van de supermarkt in de buurt, deze vindt u op vijf minuten lopen afstand van onze locatie. 

Met het openbaar vervoer

Diverse lijnbussen stoppen om enkele minuten lopen van de locatie. Kijk voor de actuele dienstregeling en vertrektijden op www.9292.nl.

De hoofdingang bevindt zich aan de achterzijde van het pand. Bij binnenkomst loopt u langs de apotheek en hier slaat  u vervolgens linksaf. Aan het eind van de gang, aan de rechterhand, ziet u onze balie. Daar kunt u zich melden en plaatsnemen in de ontvangstruimte. 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.