Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Uiterlijk | Zwolle

Eekwal 1A
8011 LA
Zwolle


Openingstijden:

  • Maandag: 08.30u - 17.00u (in de oneven week op de maandag gesloten) 
  • Dinsdag: 08.30u - 17:00u
  • Woensdag: 08.30u - 21.00u (avond op afspraak)
  • Donderdag: 08.30u - 21.00u (avond op afspraak)
  • Vrijdag: 08.30u - 17.30u

 


Bereikbaarheid

Bey by Bergman Clinics ligt centraal gelegen in het hart van Zwolle centrum, zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het goed te bereiken. 

Met de auto

Vanuit de richting Meppel
U neemt de afslag Knooppunt Lankhorst en voegt in op de A28/E232 richting Zwolle/Staphorst/Utrecht. U neemt de afslag 19 Zwolle Centrum richting Burgemeester Roelenweg. U slaat linksaf naar de Burgermeester Roelenweg en neemt op de rotonde de 1e afslag naar Pannekoekendijk. Bij de stoplichten rijdt u rechtdoor en neemt bij de volgende stoplichten de afslag naar links de Kamperportenbrug op waarna u rechts afslaat naar de Eekwal. U treft de Bey vestiging, Eekwal 1, aan uw rechter hand. 

Vanuit de richting Amersfoort
U neemt op de A28 de afslag 18 Zwolle Zuid en gaat bij de stoplichten rechts af richting Zwolle Centrum. Daarna gaat u bij het tweede stoplicht links de (Nieuwe) Veerallee op.  Na de spoorovergang gaat u bij het tweede stoplicht rechts de Emmawijk op. Vervolgens neemt u direct de 1e weg links, de brug, om vervolgens gelijk weer linksaf te slaan. U treft de Bey vestiging, Eekwal 1, aan uw linker hand.

Parkeren

Er is een privé parkeerplaats beschikbaar voor een beperkt aantal auto’s. Indien deze parkeerplaats vol is, adviseren wij u te parkeren in de Q-park garage bij de Mediamarkt of in de parkeergarage bij de Emmawijk. Beide parkeergarages zijn ongeveer 5 minuten lopen.

Met het openbaar vervoer

Vanaf de perrons loopt u naar de voorzijde van het station, vervolgens loopt u richting de rotonde, daar gaat u de Stationsweg in, deze straat loopt u uit en vervolgens slaat u linksaf naar de Burgemeester van Roijensingel. U loopt hierbij langs het water tot aan de brug. Vervolgens steekt u via de Nieuwe Havenbrug de weg over en u slaat linksaf naar de Eekwal.
U treft het pand direct aan uw linkerzijde.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.