Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

AC gewricht

Behandelingstraject
4

De behandeling

Bij de behandeling aan het AC gewricht wordt er een stukje van het uiteinde van het sleutelbeen verwijderd. Er zijn twee methodes om het AC gewricht te verwijderen:

De operatie aan het AC gewricht verloopt onder algehele anesthesie (narcose) eventueel aangevuld met een plaatselijke verdoving. Tijdens de kijkoperatie wordt het buitenste stukje van het sleutelbeen verwijderd.

  • Open wond procedure

De operatie aan het AC gewricht verloopt onder algehele anesthesie (narcose). Er wordt een kleine incisie gemaakt over het AC gewricht (de overgang tussen sleutelbeen en schouderblad). Hierdoor wordt het AC gewricht vrij gelegd en het buitenste stukje sleutelbeen wordt verwijderd.

Meer weten over deze behandeling bij Bergman Clinics | Bewegen? Neem dan contact op via 088 9000 500. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan met een verwijzing van uw huisarts.

Vragen

Wat zijn de toegangstijden van deze behandeling?

Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele toegangstijden.

Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?

Voor meer informatie, bezoek de pagina ervaringen of bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.

Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?

We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.

Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?

Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Bij welke vestigingen kan ik terecht?


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.