Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Neusbijholten correctie

Behandelingstraject
1

Oorzaken en symptomen neusbijholten correctie

Symptomen

Ontsteking is de meest voorkomende aandoening van de neusbijholten. De kaakholte en de voorhoofdsholte geven het vaakst klachten. Terugkerende ontstekingen van een of meer bijholte(n) kunnen de aanleiding zijn voor een ingreep.

De oorzaak van deze terugkerende ontstekingen is een afsluiting van de afvoergang(en) van de bijholte. De afvoergangen van de voorhoofdsholte, de kaakholte en het zeefbeencomplex komen samen in de neus. Dit gebeurt ter hoogte van het voorste deel van het zeefbeencomplex.

 - Bewegen - operatie-neusbijholten-3.jpg

 


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.