Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Neusbijholten correctie

Behandelingstraject
1

Oorzaken en symptomen neusbijholten correctie

Symptomen

Ontsteking is de meest voorkomende aandoening van de neusbijholten. De kaakholte en de voorhoofdsholte geven het vaakst klachten. Terugkerende ontstekingen van een of meer bijholte(n) kunnen de aanleiding zijn voor een ingreep.

De oorzaak van deze terugkerende ontstekingen is een afsluiting van de afvoergang(en) van de bijholte. De afvoergangen van de voorhoofdsholte, de kaakholte en het zeefbeencomplex komen samen in de neus. Dit gebeurt ter hoogte van het voorste deel van het zeefbeencomplex.

 - Bewegen - operatie-neusbijholten-3.jpg

 


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.