dr. Herbert van den Berge

KNO-arts
BIG-nummer: 59019916901
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Herbert van den Berge
10
dr. Herbert van den Berge

Herbert van den Berge (1958) is KNO-arts en heeft als superspecialisatie het corrigeren van neuzen. Hij behaalde in 1983 zijn artsdiploma en promoveerde in 1990. De opleiding tot KNO-arts te Maastricht, met een arts-assistentschap in Oxford, werd afgerond in 1989. Na een jaar als Junior Staflid in het Academisch Ziekenhuis in Maastricht te hebben gewerkt, vestigde hij zich als KNO-arts in het MCL te Leeuwarden.

Lees meer

Dokter van den Berge werkt in een maatschap van 6 KNO-artsen, waarbij hij tevens verantwoordelijk is voor de opleiding van nieuwe KNO-artsen, dit in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Groningen. Sinds 1990 heeft hij zich toegelegd op de correctie van neuzen, zowel voor wat betreft de verbetering van de functie als verbetering van de vorm. Hij heeft daarvoor vele (internationale) cursussen gevolgd en bezocht meerdere gerenommeerde neuschirurgen in binnen- en buitenland.

Ervaring

Door zijn achtergrond als KNO-arts heeft hij veel ervaring op het gebied van de functie van de neus, een belangrijk aspect bij het uitvoeren van neuscorrecties. Hij heeft zich speciale technieken eigen gemaakt om lastige correcties, zo nodig met behulp van transplantatie van oorschelp of ribkraakbeen, uit te kunnen voeren. Door het langdurig vervolgen van zijn patiënten (ten minste 10 jaar) heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van de lange termijn resultaten van neuscorrecties, een aspect dat hij erg belangrijk vindt.

De afgelopen jaren is hij voor de neuschirurgie een regionale functie gaan vervullen waarbij collega KNO-artsen uit Friesland, Groningen, maar ook daarbuiten, patiënten naar hem verwijzen. Zijn werk kenmerkt zich door betrokkenheid, zorgvuldigheid en professionaliteit. Hij heeft meer dan twintig wetenschappelijke publicaties in nationale en internationale tijdschriften op zijn naam staan. Hij is ondermeer lid van Nederlands KNO-vereniging, de European Academy of Facial Plastic Surgery en de European Rhinological Society.

Tevens was hij 6 jaar lid lid van de landelijke visitatie commissie kwaliteit van de Nederlandse KNO-vereniging. Naast correcties van neuzen heeft hij veel ervaring in correcties van oorschelpen.

Dokter van den Berge is werkzaam op de vestigingen Heerenveen, Hilversum en Utrecht van Bey by Bergman Clinics.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Herbert van den Berge
10

Gespecialiseerd in

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!