Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Uiterlijk | Hilversum

Marathon 1
1213 PA
Hilversum


Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: 08:00u - 17:30u
  • Zaterdag: van 08:00u  - 17:00u

Bezoektijden bij overnachtingen: maandag t/m vrijdag tot 20:00u, afstemmen met verpleging.


Bereikbaarheid

De Bey by Bergman Clinics vestiging in Hilversum is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. 

Met de auto

Vanaf Amsterdam of Amersfoort A1:
U rijdt richting Hilversum. Ga vervolgens de A27 op richting Utrecht. Neem afrit 33 (Hilversum). Houd bij de stoplichten de linker rijbaan aan voor rechtdoor. Bij de volgende stoplichten slaat u linksaf het Arenapark (1) op.
Neem de eerste afslag links.

Vanaf Almere of Utrecht A27:
U rijdt richting Hilversum. Neem afrit 33 (Hilversum).
Houd bij de stoplichten de linker rijbaan aan voor rechtdoor.
Bij de volgende stoplichten slaat u linksaf het Arenapark (1) op.
Neem de eerste afslag links.

Parkeren 

Er zijn twee privé parkeerplaatsen beschikbaar voor uw auto, de eerste op het parkeerdek bij de ingang en de tweede voorbij de slagboom achter het pand. Indien hier geen parkeerplek beschikbaar is, kunt u parkeren op het parkeerterrein bij de Rabobank: Thebe 22, 1213 NV te Hilversum. Dit parkeerterrein is 24 uur per dag geopend en ligt op vijf minuten loopafstand van Bey by Bergman Clinics Hilversum. Deze laatst genoemde parkeergelegenheid betreft betaald parkeren.

Met het openbaar vervoer

Ook per openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. Op ca. 70 meter van het behandelcentrum is er een bushalte. Op deze halte stoppen bus 70, 101, 156, 320 en de N32. Het station van Hilversum, Amsterdam, Amersfoort en Almere zijn met deze bussen gemakkelijk te bereiken.


 

Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.