Brunelli- of 3LT-procedure

Behandelingstraject
3

Onderzoek & diagnose

Op gewone röntgenfoto’s is het bandletsel alleen vast te stellen als er een standsverandering is opgetreden van het bootvormig en maanvormig botje of als er artrotische afwijkingen zijn. Een röntgenfoto van de pols waarbij een vuist wordt gemaakt kan de afstand tussen het bootvormig en maanvormig beentje vergroten en meer informatie geven. Mocht er een sterke verdenking op een SL-bandletsel zijn, terwijl de röntgenfoto’s normaal zijn, dan is het maken van een MRI-scan, een polsvideo of soms een kijkoperatie (polsarthroscopie) een volgende stap.


Informatie aanvragen
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!