Brunelli- of 3LT-procedure

De Brunelli- of 3LT-procedure wordt gedaan bij een wat langer bestaand SL-bandletsel van de pols, dat niet meer gerepareerd kan worden. De ingreep wordt alleen gedaan indien er:

  1.  nog geen kraakbeen slijtage is in de pols
  2. de stand van de botjes nog goed te corrigeren is

Oorspronkelijk is de operatie beschreven door vader en zoon Brunelli in 1995 en later diverse malen gemodificeerd. De meest belangrijke modificatie is gepubliceerd in 2006 door drie vooraanstaande handchirurgen en wordt dan de three ligament tenodesis procedure genoemd.


Behandelingstraject:Toegangstijden

Wij streven ernaar u altijd snel te helpen in onze focusklinieken. Onze toegangstijden worden wekelijks bijgewerkt.

Bekijk toegangstijden
Mijn Bergman Clinics

Mijn Bergman Clinics

Bij een behandeling komt er veel op u af. Met Mijn Bergman Clinics heeft u alle informatie op het juiste moment. Gewoon op uw mobiele telefoon, desktop of tablet.

  • Het veilige en persoonlijke zorgportaal
  • Informatie over de voorbereiding, behandeling en herstelperiode
  • Uw medisch dossier inzien en vragenlijsten eenvoudig invullen

Bent u al cliënt?

Inloggen
Informatie aanvragen
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!