Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Revalidatie en fysiotherapie

Bij Bergman Clinics werken orthopeden en fysiotherapeuten nauw met elkaar samen. Zo zorgen zij ervoor dat u de meest optimale behandeling met het best passende nazorg- en revalidatietraject krijgt.

bergmanclinicsrevalidatiedetail2(2).jpg

Fysiotherapeut en medisch specialist delen de informatie over uw behandelgeschiedenis en stellen samen de beste behandeling, de meest geschikte operatietechniek en het best passende nazorg- en revalidatietraject voor u vast. Het gehele zorgtraject wordt zo aangepast op uw persoonlijke situatie. De fysiotherapeuten hebben veel ervaring met het begeleiden van mensen met orthopedische klachten en zijn dan ook gespecialiseerd in orthopedische revalidatie, manuele therapie en sportfysiotherapie.

Tijdens uw zorgtraject bij Bergman Clinics is de begeleiding van de fysiotherapeut als volgt:

Op een aantal locaties is bij de orthopedische spreekuren, naast de medisch specialist, ook een fyiotherapeut aanwezig. Dit geldt voor het eerste consult en voor vervolgconsulten. Na afloop van de operatie komt naast de medisch specialist ook de fysiotherapeut bij u langs, om het resultaat van uw operatie en uw nazorg- en revalidatietraject te bespreken. De eerste oefeningen worden met u doorgenomen en u krijgt instructies mee voor thuis. Vervolgens kunt u revalideren bij uw eigen fyisotherapeut of het hele revalidatietraject bij onze fysiotherapeuten volgen. Wanneer u revalideert bij uw eigen fysiotherapeut komt u alleen terug voor test- en/of evaluatiemomenten en krijgt u advies mee naar huis voor uw behandeld fysiotherapeut.

Lees meer

Niet gevonden wat u zocht?

Alle behandelingen Zoek op lichaamsdeel
Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.