Wervelkanaalvernauwing in de onderrug

Behandelingstraject
3

Onderzoek & diagnose

Naast het aanhoren van de klachten doen de neuroloog en neurochirurg nog een aantal onderzoeken om te kunnen aantonen dat de klachten inderdaad worden veroorzaakt door een vernauwing in het wervelkanaal.

Vaak wordt bij het vermoeden dat er sprake is van een wervelkanaalvernauwing eerst een MRI scan gemaakt. Het geeft goede informatie over de plaats van de vernauwing en laat de weke delen uitstekend zien (zenuwen, verdikte ligamenten). Bot wordt minder goed afgebeeld. Daarom kan als aanvulling soms nog een röntgenfoto worden gemaakt, omdat de botstructuren op een röntgenfoto beter zichtbaar zijn. Voor zowel de MRI scan als voor röntgenonderzoek kunt u bij Bergman Clinics terecht.

Meer weten over deze behandeling bij Bergman Clinics | Bewegen? Neem dan contact op via 088 9000 500. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan met een verwijzing van uw huisarts.

Vragen

Bij welke vestigingen kan ik terecht?

Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?

Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?

Voor meer informatie, bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.

Wat zijn de toegangstijden van deze behandeling?

Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele toegangstijden.

Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?

We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.

Informatie aanvragen
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!