Wervelkanaalvernauwing in de onderrug

Behandelingstraject
5

Resultaat & nazorg bij vernauwing onderrug

Na de operatie wordt u begeleid door de fysiotherapeut. Deze geeft nog tijdens het verblijf in de kliniek tips en aanwijzingen om de rug weer belastbaar te maken en u zo snel mogelijk weer op de been te krijgen. Hoe snel u na een wervelkanaalvernauwing operatie weer op de been bent, is per persoon verschillend.

Als u de operatie achter de rug heeft, kunt u meestal na een dag weer naar huis, afhankelijk van het herstel van uw conditie. Poliklinische controle vindt twee weken na de operatie plaats middels een telefonisch gesprek. Afhankelijk van de situatie wordt u wel of nog niet uitgenodigd om langs te komen in de kliniek. Indien u na de operatie thuis behoefte heeft om langs te komen dan bent u uiteraard altijd welkom.

Meer weten over een wervelkanaalvernauwing en de behandelmogelijkheden? Klik hier en ga naar de uitgebreide website van dokter Schröder: rugcentrum.info

Meer weten over deze behandeling bij Bergman Clinics | Bewegen? Neem dan contact op via 088 9000 500. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan met een verwijzing van uw huisarts.

Vragen

Bij welke vestigingen kan ik terecht?

Wat zijn de toegangstijden van deze behandeling?

Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele toegangstijden.

Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?

Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?

Voor meer informatie, bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.

Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?

We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.

Informatie aanvragen
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.