Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Neusbloedingen

Behandelingstraject
4

Resultaat en nazorg neusbloeding

Aanpassing medicijnen

Mogelijk is een aanpassing in medicijngebruik noodzakelijk. Overleg dit met uw specialist. 

Bloedverdunners

Bloed verdunnende medicijnen (pijnstillers die aspirine bevatten) laten het bloed minder snel stollen. Een kapot bloedvaatje bloedt dan langer door dan normaal. Staak zo mogelijk het gebruik van deze medicijnen, in overleg met de arts die het heeft voorgeschreven. Het gebruik van paracetamol is als pijnstiller wel mogelijk, zonder dat u daarmee de bloedstolling beïnvloedt.

Neusnevel

Staak in overleg met uw arts (tijdelijk) de medicijnen die u in de neus moet nevelen. Door de kracht van de verneveling kan het slijmvlies beschadigen.


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.