Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Trommelvliessluiting

Behandelingstraject
3

Onderzoek en diagnose

Onderzoek

Een scheur in het trommelvlies kan de huisarts of KNO specialist  zien met een otoscoop. Hiermee kijkt de specialist door een loep met een lampje in de gehoorgang. Meestal is een scheur in het trommelvlies goed te zien. Soms haalt de specialist eerst wat oorsmeer weg om het trommelvlies goed te zien.

 

Aanleiding voor operatie

Het ontstaan van een gaatje in het trommelvlies kan verschillende oorzaken hebben, zoals bijvoorbeeld trauma (een klap op het oor) of oorontstekingen.


Doel operatie

Het doel van de operatie is om het trommelvlies te sluiten. In de meeste gevallen wordt deze operatie uitgevoerd om het gehoor te verbeteren, ontstekingen te voorkomen en zwemmen zonder doppen weer mogelijk te maken.

Vragen

Wat zijn de toegangstijden van deze behandeling?

Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele toegangstijden.

Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?

Voor meer informatie, bezoek de pagina ervaringen of bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.

Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?

We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.

Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?

Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Bij welke vestigingen kan ik terecht?


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.