Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Trommelvliessluiting

Het trommelvlies is een vlies aan het einde van uw gehoorgang. Het is de overgang van de gehoorgang naar het middenoor. Het trommelvlies geeft geluidstrillingen door aan de gehoorbeentjes in het middenoor. Deze geven de trillingen weer door aan het binnenoor, waarmee u feitelijk hoort.


Behandelingstraject:


Aanleiding voor sluiting van het trommelvlies

Soms kan het trommelvlies kapot gaan. Er zit dan een scheur of een gat in het trommelvlies. Dit heet ook wel een trommelvliesperforatie.

Het ontstaan van een gaatje in het trommelvlies kan verschillende oorzaken hebben, zoals bijvoorbeeld trauma (een klap op het oor) of oorontstekingen.


Toegangstijden

Wij streven ernaar u altijd snel te helpen in onze focusklinieken. Onze toegangstijden worden wekelijks bijgewerkt.

Bekijk toegangstijden
Mijn Bergman Clinics

Mijn Bergman Clinics

Bij een behandeling komt er veel op u af. Met Mijn Bergman Clinics heeft u alle informatie op het juiste moment. Gewoon op uw mobiele telefoon, desktop of tablet.

  • Het veilige en persoonlijke zorgportaal
  • Informatie over de voorbereiding, behandeling en herstelperiode
  • Uw medisch dossier inzien en vragenlijsten eenvoudig invullen

Bent u al cliënt?

Inloggen
Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.