Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Anesthesie

Veel behandelingen worden gedaan onder anesthesie (ook bekend als narcose of een algehele verdoving). Bergman Clinics werkt met zeer ervaren anesthesiologen, die meestal ook in een groot ziekenhuis werken en over de meest recente ontwikkelingen weten in hun vak.

Let op: niet alle uitsnedes zijn gemaakt

Anesthesie

Deze arts (medisch specialist) zorgt voor dat u tijdens de operatie een veilige narcose krijgt. Zij zorgen ervoor dat uw anesthesie veilig verloopt . Na de operatie zijn zij ook betrokken bij uw welzijn: comfort, pijnbestrijding waar nodig.

Lees meer

Toegangstijden

Wij streven ernaar u altijd snel te helpen in onze focusklinieken. Onze toegangstijden worden wekelijks bijgewerkt.

Bekijk toegangstijden
Mijn Bergman Clinics

Mijn Bergman Clinics

Bij een behandeling komt er veel op u af. Met Mijn Bergman Clinics heeft u alle informatie op het juiste moment. Gewoon op uw mobiele telefoon, desktop of tablet.

  • Het veilige en persoonlijke zorgportaal
  • Informatie over de voorbereiding, behandeling en herstelperiode
  • Uw medisch dossier inzien en vragenlijsten eenvoudig invullen

Bent u al cliënt?

Inloggen
Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.