Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Capsaïcine behandeling

Behandelingstraject
1

Oorzaken en symptomen slijmvliesreactie

Symptomen

Niet-allergische rhinitis is een chronische aandoening waarbij een verstopte neus het meest opvallende symptoom is. Daarnaast kunnen klachten optreden zoals:

  • Een loopneus
  • Niesbuien
  • Prikkende en tranende ogen
  • Een ‘kriebel’ in oren en keel
  • Verminderde reuk en smaak.

De neusklachten van allergische en niet-allergische rhinitis kunnen op elkaar lijken. Maar meestal zijn de klachten van niet-allergische rhinitis niet seizoensgebonden, zoals wel bij hooikoorts het geval is.

Doelgroep

Niet-allergische cliënten die niet roken, zonder scheefstand van het neustussenschot, zonder neuspoliepen en zonder ontstekingsverschijnselen. U mag de afgelopen weken geen Otrivin hebben gebruikt. Het effect van een standaard corticosteroïd-neusspray is onvoldoende gebleken.
Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.