Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Capsaïcine behandeling

Het neusslijmvlies van de neus zorgt ervoor dat ingeademde lucht voldoende wordt gereinigd, verwarmd en bevochtigd. Bij een verkoudheid of een allergie kan het slijmvlies zwellen, waardoor de neus verstopt raakt, of kan het slijmvlies te veel vocht produceren, waardoor u last krijgt van een loopneus of niesbuien (allergische rhinitis).

Let op: niet alle uitsnedes zijn gemaakt

Behandelingstraject:


Anatomie

Wanneer er geen sprake is van een allergie, kan er sprake zijn van een hyperreactiviteit. Het slijmvlies van de neus kan dan met zwelling en vochtproductie overmatig reageren op aspecifieke prikkels (overgang van warm naar koud, droge lucht, mist, rook, verfluchtjes, parfum).


Ongeveer 5-10 % van de bevolking heeft hier last van. Ongeveer de helft van de niet-allergische patiënten met chronische neusklachten (neusverstopping, loopneus, niezen) reageert niet op de standaardbehandeling met een corticosteroïd-neusspray.


Toegangstijden

Wij streven ernaar u altijd snel te helpen in onze focusklinieken. Onze toegangstijden worden wekelijks bijgewerkt.

Bekijk toegangstijden
Mijn Bergman Clinics

Mijn Bergman Clinics

Bij een behandeling komt er veel op u af. Met Mijn Bergman Clinics heeft u alle informatie op het juiste moment. Gewoon op uw mobiele telefoon, desktop of tablet.

  • Het veilige en persoonlijke zorgportaal
  • Informatie over de voorbereiding, behandeling en herstelperiode
  • Uw medisch dossier inzien en vragenlijsten eenvoudig invullen

Bent u al cliënt?

Inloggen
Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.