Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Capsaïcine behandeling

Behandelingstraject
5

Resultaat en nazorg capsaïcine behandeling

Na de behandeling

Het neusslijmvlies kan enkele dagen gevoelig zijn voor warmte (douche/bad, of bij inspanning). Eventuele pijn ten gevolge van de behandeling is in het begin het hevigst en neemt doorgaans vanzelf af na enkele dagen. Eventueel kunt u pijnstilling (paracetamol) gebruiken.

 

Nazorg

Enkele weken na de capsaïcinebehandeling kunt u regelmatig last houden van een loopneus en niesbuien. Dit wordt veroorzaakt door prikkeling van het neusslijmvlies.
Er wordt een poliklinische controleafspraak na 6 weken gemaakt om het resultaat te beoordelen.

 


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.