Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Capsaïcine behandeling

Behandelingstraject
5

Resultaat en nazorg capsaïcine behandeling

Na de behandeling

Het neusslijmvlies kan enkele dagen gevoelig zijn voor warmte (douche/bad, of bij inspanning). Eventuele pijn ten gevolge van de behandeling is in het begin het hevigst en neemt doorgaans vanzelf af na enkele dagen. Eventueel kunt u pijnstilling (paracetamol) gebruiken.

 

Nazorg

Enkele weken na de capsaïcinebehandeling kunt u regelmatig last houden van een loopneus en niesbuien. Dit wordt veroorzaakt door prikkeling van het neusslijmvlies.
Er wordt een poliklinische controleafspraak na 6 weken gemaakt om het resultaat te beoordelen.

 


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.