Assisteer mij
Assisteer mij

KNO

Ook in deze tijden kunt u snel terecht in onze focusklinieken.

CT-scan

Tekst a|A     Contrast +|--

Bij Bergman Clinics | KNO is een 3D cone beam CT-scan operationeel voor alle CT afbeeldingen van het hoofd/halsgebied. Het grote voordeel van de cone beam CT-scan is de sterk gereduceerde stralen belasting ten opzichte van gewone CT-scanners. Het gaat hier om een reductie tot 1/6 van de stralingsdosis.
3D cone beam CT-scan

De directe beschikbaarheid van 3D CT opnames van de sinus, het mastoid en middenoor geven verder een aanzienlijke verfijning van de diagnostische mogelijkheden. Er zijn geen wachttijden, dus de benodigde röntgenbeelden zijn direct beschikbaar op de polikliniek.

Voorts is de cone beam CT belangrijk als diagnosticum bij diverse tandheelkundige en kaakchirurgische behandelingen zoals bijvoorbeeld veilige plaatsing van tandheelkundige implantaten in boven- en onderkaak. Door beschikbaarstelling van de CT-scanner levert Van Linschoten Specialisten een gewaardeerde service aan de tandartsen, implantologen en kaakchirurgen uit de regio.

CT onderzoek aanvragen

Download het aanvraagformulier CT onderzoek (PDF) en vul deze volledig in en neem deze ondertekend mee naar:

Bergman Clinics | KNO
Van Linschotenlaan 1
1212 ES Hilversum
Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.