Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

CT-scan

Bij Bergman Clinics | KNO is een 3D cone beam CT-scan operationeel voor alle CT afbeeldingen van het hoofd/halsgebied. Het grote voordeel van de cone beam CT-scan is de sterk gereduceerde stralen belasting ten opzichte van gewone CT-scanners. Het gaat hier om een reductie tot 1/6 van de stralingsdosis.

Let op: niet alle uitsnedes zijn gemaakt

3D cone beam CT-scan

De directe beschikbaarheid van 3D CT opnames van de sinus, het mastoid en middenoor geven verder een aanzienlijke verfijning van de diagnostische mogelijkheden. Er zijn geen wachttijden, dus de benodigde röntgenbeelden zijn direct beschikbaar op de polikliniek.

Voorts is de cone beam CT belangrijk als diagnosticum bij diverse tandheelkundige en kaakchirurgische behandelingen zoals bijvoorbeeld veilige plaatsing van tandheelkundige implantaten in boven- en onderkaak. Door beschikbaarstelling van de CT-scanner levert Van Linschoten Specialisten een gewaardeerde service aan de tandartsen, implantologen en kaakchirurgen uit de regio.

Lees meer

Toegangstijden

Wij streven ernaar u altijd snel te helpen in onze focusklinieken. Onze toegangstijden worden wekelijks bijgewerkt.

Bekijk toegangstijden
Mijn Bergman Clinics

Mijn Bergman Clinics

Bij een behandeling komt er veel op u af. Met Mijn Bergman Clinics heeft u alle informatie op het juiste moment. Gewoon op uw mobiele telefoon, desktop of tablet.

  • Het veilige en persoonlijke zorgportaal
  • Informatie over de voorbereiding, behandeling en herstelperiode
  • Uw medisch dossier inzien en vragenlijsten eenvoudig invullen

Bent u al cliënt?

Inloggen
Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.