drs. Raan Ramrattan

Oogarts
BIG-nummer: 89044064601
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Raan Ramrattan
9.6
drs. Raan Ramrattan

Dokter Ramrattan deed in 1998 artsexamen. Na zijn opleiding tot Oogarts werkte hij als oogarts in Maastricht UMC, het Vlietland ziekenhuis Schiedam en Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Daarnaast heeft hij gewerkt als Refractie chirug bij Care Vision in Den Haag. Per 1 januari 2014 is de zorg van het Ziekenhuis Gelderse Vallei (ZGV) overgenomen door Bergman Clinics | Ogen. Bergman Clinics is sinds 2013 actief in de verzekerde oogzorg. 

Lees meer

Dokter Ramrattan is gespecialiseerd in staaroperaties, bijzondere lens-implantaties, glaucoom, laserchirurgie, uveïtis en sarcoïdose.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Raan Ramrattan
9.6
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!