Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Het herstel
Open Dag op zaterdag 16 november Open Dag op zaterdag 16 november
Kom naar de Open Dag Ooglaseren & Lensimplantaten op zaterdag 16 november. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht op weekdagen voor een gratis quicktest. Meld u hieronder aan of neem contact op via 088 - 9000 500.Kom naar de Open Dag Ooglaseren & Lensimplantaten op zaterdag 16 november. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht op weekdagen voor een gratis quicktest. Meld u hieronder aan of neem contact op via 088 - 9000 500.Meer weten
Open Dag op zaterdag 16 november Open Dag op zaterdag 16 november
Geïnteresseerd in Ooglaseren, Lensimplantaten of Cosmetische Chirurgie? Meld je aan voor de Open Dag op zaterdag 16 november.Geïnteresseerd in Ooglaseren, Lensimplantaten of Cosmetische Chirurgie? Meld je aan voor de Open Dag op zaterdag 16 november.Meer weten

Toon submenu

Het herstel

De hersteltijd na een ooglaserbehandeling varieert van een dag tot een week, afhankelijk van het type behandeling. U speelt zelf ook een belangrijke rol in uw herstel. Voor en na de behandeling informeren wij u uitgebreid over wat u precies moet doen en laten de eerste dagen na de ingreep. De voorschriften zijn niet ingewikkeld maar maken een wereld van verschil bij uw herstel!
Bereid u goed voor met de Bergman Clinics App

Met de Bergman Clinics App krijgt u de informatie gedoseerd in korte berichten op het moment dat het voor u écht relevant is. Voor, tijdens en na de behandeling. Download de app in de Appstore (iPhone, iPad) of via Google Play (Android).

Belangrijk na een ooglaserbehandeling of lensimplantatie

  • Gebruik na de behandeling een paar weken lang oogdruppels volgens ons druppelschema
  • Draag 's nachts de oogkapjes als u die u van ons meekrijgt
  • De eerste twee dagen na de behandeling mag u uw haren niet wassen
  • Wrijf de eerste twee weken na de behandeling niet in uw ogen
  • Gebruik de eerste twee weken geen oogmake-up
  • Ga de eerste twee weken niet zwemmen en vermijd badwater
  • Lichamelijke inspanning mag wel maar zorg dat er niets in of tegen uw ogen kan komen. Draag bijvoorbeeld een sportbril
  • Autorijden mag u na 24 uur, mits u goed genoeg kunt zien
  • U kunt weer naar uw werk zodra u daar zelf aan toe bent

Oogdruppels en herhaalrecepten

U krijgt van ons oogdruppels en een druppelschema mee naar huis. Uw druppelschema vindt u ook in de Bergman Clinics App. Hebt u nieuwe oogdruppels nodig, dan kunt u deze bestellen via de button 'Herhalingsrecept' op onze website of via telefoonnummer 088 9000 500. Aan het eind van de eerstvolgende werkdag liggen de druppels voor u klaar bij uw eigen apotheek.

Stabilisatie van uw zicht

Hoe snel uw zicht zich stabiliseert na de behandeling, is afhankelijk van het type behandeling. Bij de meeste ooglaserbehandelingen en bij lensimplantaties kunt u redelijk scherp zien binnen 48 uur. Bij een PRK-ooglaserbehandeling is het herstel iets trager. Volledige stabilisatie van het zicht ligt tussen de 6 weken en 3 maanden. De details per behandeling vindt u bij de de specifieke behandelinformatie en in de de vergelijking.

Luister naar uw ogen

Neem voldoende tijd voor het herstel en luister goed naar uw ogen. Een tijdje achter uw computer of tablet of even televisie kijken kan best, maar forceer niets. Houdt u aan de voorschriften, dan herstelt u het snelst.Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.