Glasvochttroebelingen

Glasvochttroebelingen ook wel aangeduid als mouches volantes of floaters is aandoeding waarbij troebelingen in het glasvocht voorkomt. Hierdoor zie je minder scherp. Glasvochttroebelingen zijn meestal onschuldig. In zeldzame gevallen kunnen ze echter gerelateerd zijn aan een oogziekte.


Wat zijn glasvochttroebelingen?

Veel mensen zien bewegende glasvochttroebelingen (floaters, mouches volantes) in 1 of beide ogen. Zijn de troebelingen al lange tijd aanwezig dan zijn ze meestal onschuldig. In zeldzame gevallen kunnen ze echter gerelateerd zijn aan een oogziekte. Het is belangrijk om in geval van plotselinge toename of veranderingen van floaters met spoed een afspraak te maken voor oogheelkundige controle.

Lees meer

Toegangstijden

Wij streven ernaar u altijd snel te helpen in onze focusklinieken. Onze toegangstijden worden wekelijks bijgewerkt.

Bekijk toegangstijden
Mijn Bergman Clinics

Mijn Bergman Clinics

Bij een behandeling komt er veel op u af. Met Mijn Bergman Clinics heeft u alle informatie op het juiste moment. Gewoon op uw mobiele telefoon, desktop of tablet.

  • Het veilige en persoonlijke zorgportaal
  • Informatie over de voorbereiding, behandeling en herstelperiode
  • Uw medisch dossier inzien en vragenlijsten eenvoudig invullen

Bent u al cliënt?

Inloggen
Informatie aanvragen
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!