Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Symptomen

Behandelingstraject

Moeite met TV kijken

Het is lastig om een scherp beeld op tv te zien of om de ondertiteling te lezen. Wanneer u moeite heeft met veraf kijken, bijvoorbeeld tv kijken dan kan dat te maken hebben met Bijziendheid. Hierbij is het zicht van dichtbij goed en scherp alleen niet goed van ver af. Van ver af is alles wazig. De spieren die er voor zorgen dat je ogen kunnen focussen op voorwerpen dichtbij, verkrampen nadat ze te intensief gebruikt worden.

Dit kan verminderd worden door gebruik van een bril/contactlenzen, wanneer dit niet helpt is het ook mogelijk om een ooglaserbehandeling of kunstlensimplantatie te ondergaan. Dit symptoom kan ook voorkomen bij de oogandoening Lui oog (amblyopie).

 


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.