Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Symptomen

Behandelingstraject
19

Moeite met TV kijken

Het is lastig om een scherp beeld op tv te zien of om de ondertiteling te lezen. Wanneer u moeite heeft met veraf kijken, bijvoorbeeld tv kijken dan kan dat te maken hebben met Bijziendheid. Hierbij is het zicht van dichtbij goed en scherp alleen niet goed van ver af. Van ver af is alles wazig. De spieren die er voor zorgen dat je ogen kunnen focussen op voorwerpen dichtbij, verkrampen nadat ze te intensief gebruikt worden.

Dit kan verminderd worden door gebruik van een bril/contactlenzen, wanneer dit niet helpt is het ook mogelijk om een ooglaserbehandeling of kunstlensimplantatie te ondergaan. Dit symptoom kan ook voorkomen bij de oogandoening Lui oog (amblyopie).

 


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.