Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Symptomen

Behandelingstraject
19

Moeite met TV kijken

Het is lastig om een scherp beeld op tv te zien of om de ondertiteling te lezen. Wanneer u moeite heeft met veraf kijken, bijvoorbeeld tv kijken dan kan dat te maken hebben met Bijziendheid. Hierbij is het zicht van dichtbij goed en scherp alleen niet goed van ver af. Van ver af is alles wazig. De spieren die er voor zorgen dat je ogen kunnen focussen op voorwerpen dichtbij, verkrampen nadat ze te intensief gebruikt worden.

Dit kan verminderd worden door gebruik van een bril/contactlenzen, wanneer dit niet helpt is het ook mogelijk om een ooglaserbehandeling of kunstlensimplantatie te ondergaan. Dit symptoom kan ook voorkomen bij de oogandoening Lui oog (amblyopie).

 


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.