Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Wat is vitreoretinale chirurgie?

Behandelingstraject
1

Verwijzing huisarts

Uw huisarts is uw eerste aanspreekpunt, als u vragen of klachten heeft over uw gezondheid.

Als de huisarts vindt dat u specialistische oogzorg nodig heeft, schrijft de arts een verwijsbrief. Ook een medisch specialist kan een verwijsbrief schrijven. In de meeste gevallen zal na het stellen van de diagnose via een optometrist of oogarts, de patiënt worden verwezen naar een vitreoretinale chirurg.

De (huis)arts stuurt uw verwijsbrief digitaal naar Bergman Clinics of u neemt de verwijsbrief zelf mee.

Het is belangrijk dat de verwijzing / verwijsbrief voor of tijdens uw eerste consult in het bezit is van Bergman Clinics. Ook mag de verwijsbrief bij het inplannen van uw eerste afspraak niet ouder zijn dan 1 jaar.

*Of een andere geldige verwijzer, zoals een medisch specialist, specialist ouderengeneeskunde, jeugdarts of optometrist.


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.