Wat is vitreoretinale chirurgie?

Behandelingstraject
1

Verwijzing huisarts

Uw huisarts is uw eerste aanspreekpunt, als u vragen of klachten heeft over uw gezondheid.

Als de huisarts vindt dat u specialistische oogzorg nodig heeft, schrijft de arts een verwijsbrief. Ook een medisch specialist kan een verwijsbrief schrijven. In de meeste gevallen zal na het stellen van de diagnose via een optometrist of oogarts, de patiënt worden verwezen naar een vitreoretinale chirurg. U kunt met uw huisarts overleggen naar welke zorgaanbieder u graag verwezen wordt.

De (huis)arts stuurt uw verwijsbrief digitaal naar Bergman Clinics of u neemt de verwijsbrief zelf mee. Wanneer u digitaal bent verwezen/geïnformeerd, kunt u in de meeste gevallen direct online uw afspraak plannen.

Het is belangrijk dat de verwijzing / verwijsbrief voor of tijdens uw eerste consult in het bezit is van Bergman Clinics. Ook mag de verwijsbrief bij het inplannen van uw eerste afspraak niet ouder zijn dan 1 jaar.

*Of een andere geldige verwijzer, zoals een medisch specialist, specialist ouderengeneeskunde, jeugdarts of optometrist.

Vragen

Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?

Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?

Voor meer informatie, bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.

Wat zijn de toegangstijden van deze behandeling?

Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele toegangstijden.

Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?

We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.

Informatie aanvragen
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!