bergman-clinics-hilversum-buitenzijde.jpg
imageHomepage
Open Dag op zaterdag 26 september Open Dag op zaterdag 26 september
Geïnteresseerd in Cosmetische Chirurgie of Gezond Gewicht? Meld je aan voor de Open Dag op zaterdag 26 september.Geïnteresseerd in Cosmetische Chirurgie of Gezond Gewicht? Meld je aan voor de Open Dag op zaterdag 26 september.

Bergman Clinics zet de deuren voor u open


Open Dag / Screening Dag - vrijblijvend advies en gratis consult

Tijdens de Digitale Open Dag / Screening Dag beantwoorden medisch specialisten en consulenten van verschillende zorgprogramma's uw vragen, geven een presentatie of persoonlijk advies over uw eventuele behandeling, of doen een test om te  bepalen of u in aanmerking komt.

Bergman Clinics | Uiterlijk / Bey

Bij Bergman Clinics | Uiterlijk  / Bey kunt u tijdens de Open Dag een mini-consult inplannen met een plastisch chirug, cosmetisch arts of KNO-arts. Hiernaast is er de mogelijkheid om een live demo van injectables op de klinieken bij te wonen. Ook is er de mogelijkheid om al uw vragen te stellen tijdens een online live Q&A met een plastisch chirurg & KNO- arts, een cosmetisch arts & huidtherapeut. Onze klinieken voldoen aan de Corona-richtlijnen van het RIVM. 

Bergman Clinics | Ogen

Bij Bergman Clinics | Ogen kunt u tijdens de Screening Dag een gratis Quicktest laten uitvoeren door onze optometristen. Dit is een kort en simpel onderzoek dat een indicatie geeft of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie. Uiteraard kunt u ook al uw vragen stellen. Daarnaast is het op de locatie Hilversum mogelijk om een rondleiding te volgen. Onze klinieken voldoen aan de Corona-richtlijnen van het RIVM. 

Bergman Clinics | "Gezond Gewicht"

Bij Bergman Clinics | Maag & Darm kunt u tijdens de Digitale Open Dag een gratis consult inplannen voor het afslankprogramma "Gezond Gewicht". Uiteraard kunt u ook al uw vragen stellen over gewichtsverlies door middel van een maagballon aan onze diëtisten.
Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

$('.fancyBoxPopup').fancybox({ maxWidth: 980 }); $(document).ready(function() { $('.fancyBoxPopup').trigger("click"); });