Open dag Bergman Clinics | Bewegen | Breda

5 november 2022 heeft de heropening van Bergman Clinics Bewegen in Breda plaatsgevonden. Nadat de burgermeester van Breda, Paul Depla de kliniek feestelijk had geopend, bezochten ruim 600 geïnteresseerden onze verbouwde kliniek. Het team van Breda vertelde trots over hun werkzaamheden en specialisten gaven uitleg over de plaatsing van knie- en heupprotheses. Iedereen kon tot in de OK de kliniek bekijken en de huiselijk sfeer ervaren.


In deze focuskliniek kunnen cliënten, als vanouds, terecht voor orthopedische en neurochirurgische zorg op het gebied van heup-, knie, schouder-, voet- en enkel-, hand- en pols, rug- en nekchirurgie.


Hoogste kwaliteit orthopedische zorg volledig vergoed door zorgverzekering 

De moderne focuskliniek in Breda is een antwoord op de groeiende vraag naar orthopedische zorg. De vernieuwde kliniek bestaat uit drie verdiepingen met onder andere een polikliniek, een diagnostisch centrum (röntgen, echografie en MRI), en drie operatiekamers (klasse 1). De state-of-the-art apparatuur, de efficiënte routing en warm ingerichte tweepersoonskamers én het one-stop-shop principe dragen bij aan een prettige zorgbeleving. Vervolgonderzoeken vinden indien mogelijk aansluitend aan de poli-afspraak plaats. Er werken 10 medisch specialisten en ruim 100 (zorg)medewerkers. De verschuiving van planbare zorg vanuit ziekenhuizen naar focusklinieken is al enige tijd gaande en neemt naar verwachting als onderdeel van het overheidsbeleid ‘De juiste zorg op de juiste plek’ de komende jaren alleen maar verder toe. De orthopedische zorg wordt na verwijzing door uw huisarts uitgevoerd en volledig vergoed door de reguliere zorgverzekering.


Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.