Dokters in Dialoog | Inhalatieallergie, keel-, neus- en oorklachten

25 okt. 2022

KNO-arts Frits Jan van Hemert vertelt in deze podcast over inhallatieallergie, de verschillende behandelmethoden, maar ook over veelvoorkomende neus- en oorklachten bij kinderen, rhinitis en tinnitus.

In deze aflevering gaat Frits Jan van Hemert in gesprek met huisarts Femke van Gennip over inhallatieallergie. Frits Jan is KNO-arts en gespecialiseerd in verschillende KNO-behandelingen. Er wordt gesproken over het stellen van een anamnese, inhallatiescreening, behandelingen van allergieën en ontstekingen aan de neus, veelvoorkomende klachten en behandelingen bij kinderen zoals trommelvliesbuisjes en adenotomie, plotsdoofheid, tinnitus en epistaxis klachten.

Na het luisteren van de podcast nog meer willen weten over allerlei KNO-klachten en wat Bergman Clinics kan betekenen? Lees meer over allergieënneuspoliepen, rhinitis, klachten die veelvoorkomend zijn bij kinderenoorsuizen en neusbloedingen.

Femke van Gennip is huisarts en ook afgestudeerd in de biomedische wetenschappen. Sinds 2021 is ze mede-praktijkhouder in een in 2022 geheel vernieuwde huisartspraktijk in Doorn. Femke van Gennip vindt het belangrijk dat haar patiënten zich gehoord voelen en om laagdrempelig te zijn. Ze zet zich met hart en ziel voor hen in.

Frits Jan van Hemert is KNO-arts en gespecialiseerd in inhallatieallergie, capsaïcine behandeling en trommelvliesbuisjes. Hij is werkzaam in de locaties Almere en Amsterdam. Meer informatie over Frits Jan van Hemert leest u hier.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!