Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Kinderen

Zorg op maat voor kinderen en daarbij de juiste diagnose te stellen is van uiterst belang voor Bergman Clinics. Kinderen vinden het vaak best eng bij de dokter. Speciaal voor die kinderen leggen wij sommige behandelingen, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van keelamandelen of hoe flaporen rechtoren worden op een duidelijke en leuke manier uit.


Berenvriend

De kinderen die bij ons geopereerd zijn, krijgen na afloop een bijzondere troost. Namelijk het knuffelbeertje van Bergman Clinics.

 Bergman Clinics KNO - Beer

Niet gevonden wat u zocht?

Alle behandelingen Zoek op lichaamsdeel
Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.