Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Bergman Clinics 3D-Consult™

Het is erg lastig om precies in te schatten welke cupmaat het beste bij u past. Voor veel vrouwen is dat een flinke drempel voor een borstvergroting. Daarom gebruiken we bij elk consult onze unieke 3D-simulatie. Daarmee kunnen we u vooraf op uw eigen bovenlichaam in 3D laten zien wat het mogelijke resultaat zal zijn en kunt u verschillende maten goed vergelijken.

bey-thevalley-shot01-0073-v4-low-res

(dit is een demo versie, vul hieronder jouw gegevens in en upload vervolgens drie foto's voor jouw persoonlijke 3D animatie)

Het unieke Bergman Clinics 3D-Consult™ is vast onderdeel van elk intakegesprek over borstvergroting. De arts maakt met een tablet een scan van uw bovenlichaam. Die scan wordt omgezet in een driedimensionaal beeld op een beeldscherm. De arts kan daarna de cupmaat van de borsten en de vorm van de protheses aanpassen terwijl u meekijkt. U kunt uw eigen bovenlichaam zien van voren, van opzij en van boven, alsof de borstvergroting al gedaan is.

U kunt direct de gevolgen van uw keuzes zien en u kunt uitproberen welke cupmaat zich het beste verhoudt tot uw lichaam. 

Met het Bergman Clinics 3D-Consult™:

 • Kunt u goed inschatten of een borstvergroting echt iets voor u is
 • Kunt u goed zien welk verschil elke maat prothese maakt
 • Kunt u uw gewenste cupmaat in proportie zien tot de rest van uw bovenlichaam
 • Kunt u veel concreter met de plastisch chirurg de gewenste maten bespreken
 • Kunt u thuis de simulatie nog eens bekijken
 • Ziet u letterlijk het beoogde resultaat al voor u

Met het Bergman Clinics 3D-Consult™ hoeft u niet meer te gokken welke cupmaat goed bij u past. Samen met de plastisch chirurg komt u tot een weloverwogen keuze.

Neem de tijd voor uw keuze

De complete simulatie krijgt u per e-mail opgestuurd, zodat u die op uw eigen telefoon, tablet of pc nog eens rustig kunt bekijken. U kunt hem natuurlijk ook aan uw partner of aan vriendinnen laten zien. Benieuwd naar de ervaringen van andere vrouwen die een borstvergroting hebben laten uitvoeren? Bekijk hier de voor & na foto's. Pas als u zeker bent van uw keuze, plant u een afspraak in voor de borstvergrotingsoperatie.

Thuis alvast uitproberen?

Wilt u nu alvast in 3D ervaren wat een borstvergroting voor u kan doen? Probeer dan de lightversie online uit. Die geeft u alvast een eerste indruk van de mogelijkheden. Gewoon thuis, op uw eigen smartphone, tablet of PC.

Maak nu een afspraak voor een 3D-Consult

Ik wil graag gebeld worden voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak:


Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

  *   =   verplicht veld  of bel voor het maken van een afspraak naar tel.nr.

  088 9000 500


  Behandelingsvideo's

  Borstvergroting met 3D-Consult inclusief VR bril

  Borstvergroting met 3D-Consult en VR bril

  Vestigingen
     
  Bergman Clinics

  Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

   

   

  Bergman Clinics

   

  De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

  Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

  We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.