Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Borst & Decollete

Bent u ontevreden over uw borsten of decollete? Zowel esthetische wensen als fysieke klachten kunnen aan uw wens om iets te veranderen aan uw borsten ten grond slag liggen. Ook factoren als gewichtsverlies, zwangerschap en veroudering kunnen redenen zijn om te kiezen voor een verandering aan uw borsten.

 


Tijdens een eerste consult bij de plastisch chirurg kunt u uw wensen toelichten. Vervolgens hoort u precies wat u van het resultaat van een eventuele ingreep kunt verwachten. De plastisch chirurgen van Bergman Clinics zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van borstcorrigerende operaties. Of u nu kiest voor een borstvergroting of juist een borstverkleining, bij Bergman Clinics kiest u voor kwaliteit van behandeling en sevice tijdens de behandeling.

Eerlijk over resultaat

De kwaliteit van onze behandelingen bepaalt uw kwaliteit van leven. Daarom zijn we eerlijk over de resultaten die u kunt verwachten. We kijken niet alleen naar de medische resultaten, maar ook naar de resultaten bij u thuis in het dagelijks leven. Die meten we met behulp van medische kwaliteitsrapportages, ervaringen van onze cliënten via PROM’s (Patient Reported Outcome Measures) en cliënttevredenheidsonderzoek.

Dit zijn de resultaten voor onze borstcorrigerende ingrepen:

  • Cliënten waarderen de medische deskundigheid van de arts met een 9,0.
  • Na 1 jaar beoordeelt 93% van de vrouwen het resultaat variërend van goed tot uitstekend.
  • Cliënten beoordelen de veiligheid van de uitvoering van de gehele behandeling met een 8,9.
  • Slechts 0,7% van de cliënten (7 op 1.000) heeft een diepe wondinfectie na een borst corrigerende ingreep.

Lees het volledige kwaliteitsrapport van Bergman Clinics. 

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere cliënten voor een borstcorrigerende operatie? Bekijk hier de ervaringen van cliënten die u voor gingen.

Op de volgende pagina's leest u meer over de borstcorrigerende operaties die binnen Bergman Clinics worden uitgevoerd. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak voor een eerste consult bij een van onze plastisch chirurgen om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn voor u! U kunt telefonisch een afspraak maken via: 088 9000 500.

Niet gevonden wat u zocht?

Alle behandelingen Zoek op lichaamsdeel
Maak een afspraak
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.