Assisteer mij
Assisteer mij

Uiterlijk

Bey by Bergman Clinics

We bieden behandelingen en cosmetische ingrepen om jouw lichaam, gezicht en huid mooier te maken. En dat doen we al meer dan 25 jaar.

Meer weten

Borstvergroting

Tekst a|A     Contrast +|--

Sommige vrouwen overwegen een borstvergroting omdat ze hun cupmaat niet in balans vinden met de rest van hun lichaam. Andere vrouwen merken dat hun lichaam erg veranderd is door bijvoorbeeld een zwangerschap of gewichtsverlies. Een borstvergroting kan die balans herstellen. Bij een borstvergroting worden uw borsten niet alleen groter maar krijgen ze ook een natuurlijke stevige uitstraling. Een klein verschil dat net hét verschil kan maken, ook voor u.
Benieuwd naar de ervaringen van andere vrouwen? Bekijk hier de voor & na foto's.
Bij een borstvergroting krijgt u een prothese onder uw eigen borsten. Daardoor zien uw borsten er voller en steviger uit. Omdat geen vrouw hetzelfde is, kijken we samen met u goed naar wat u precies wilt en welke vorm en maat prothese daar het beste bij past. Onze plastisch chirurg kan u goed adviseren over de mogelijkheden. Samen kiest u voor het mooiste en natuurlijkste resultaat.

Ervaringen van andere vrouwen

De wens voor een borstvergroting is heel persoonlijk. Wat uw overwegingen ook zijn, wij denken met u mee en kunnen u deskundig en vlot helpen aan het uiterlijk dat bij u past. Samen halen we het mooiste in u naar boven.

Vrijwel alle vrouwen die bij ons een borstvergroting deden, zijn erg tevreden over de behandeling en het resultaat. Om goed te laten zien waar het nu eigenlijk om gaat, hebben we een aantal voor en na foto's van borstvergrotingen naast elkaar gezet.

Bekijk het nu zelf in 3D

Bij een borstvergroting kijkt u natuurlijk niet naar uw cupmaat alleen. Het gaat erom dat u tevreden bent met uw lichaam, met borsten die mooi in proportie zijn met de rest van uw lichaam. Vindt u uw borsten te klein, dan kunnen wij u helpen aan de cupmaat die bij u past. Met behulp van het 3D-Consult™ kunt u vooraf al goed zien wat een borstvergroting voor u kan doen. Gewoon thuis op uw eigen computer, ipad of telefoon. Voor een meer gedetailleerd beeld in 3D maakt u een afspraak voor een intakegesprek met een van onze plastisch chirurgen. Die kan u tijdens het unieke Bergman Clinics 3D-Consult™ nog meer opties laten zien.

Plastische chirurgie, heel natuurlijk

Plastische chirurgie is een steeds meer geaccepteerde manier om met het uiterlijk om te gaan. Ongeveer 1 op de 3 vrouwen denkt er wel eens aan iets aan hun borsten te laten veranderen. Een groot deel daarvan kiest uiteindelijk ook voor een borstvergroting. Bij Bergman Clinics | Uiterlijk hebben we erg veel ervaring met borstvergrotingen. Wij helpen u graag uw wensen waar te maken.

Meer informatie over een borstvergroting

Op deze pagina’s leest u meer over een borstvergroting. U kunt ook een afspraak maken voor een 3D-Consult met een van onze plastisch chirurgen. Dat kan direct online of telefonisch via 088 9000 500. U kunt dan al uw vragen stellen en het mogelijke resultaat al zien in 3D . Een borstvergroting wordt onder strikte voorwaarden soms vergoed vanuit de basisverzekering.

Erkenning van de consumentenbond

Bergman Clinics | Uiterlijk staat op nummer 1 bij de Consumentenbond. De Consumentenbond heeft onderzoek gedaan naar de kwaliteit van zorg rondom een borstvergroting bij 30 Nederlandse klinieken. De bond lette op zorg rondom de operatie (dat telde voor 30% mee), de procedure van de behandeling (25%), de organisatie van de kliniek (20%) en de verstrekte patienteninformatie (20%). Ook zijn twee mysteryshoppers van de Consumentenbond bij de klinieken op consult geweest. Bergman Clinics | Uiterlijk scoort het best en staat op nummer 1.

Garantieprogramma protheses

Wij werken met het beste personeel en met het beste materiaal. Daarom zit er levenslange garantie op onze protheses .

Veelgestelde vragen

Is een behandeling onder de 18 jaar mogelijk?

Bij Bergman Clinics | Uiterlijk voeren wij geen behandelingen uit onder de 18 jaar, met uitzondering van een aantal behandelingen bij de huidtherapeuten. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, via 088 9000 500.

Is onderzoek naar borstkanker nog mogelijk na een borstvergroting?

De eerste 3 – 6 maanden is zelf onderzoek van de borst lastiger, omdat het wordt vertekend door littekenweefsel. Daarna is zelfonderzoek goed mogelijk.

Zelfonderzoek wordt aangeraden vanaf 30 jaar iedere maand op een vast tijdstip uit te voeren. Een mammografie (röntgenonderzoek) laten uitvoeren is wat lastiger met borstimplantaten maar kan vanaf een een half jaar na de ingreep wel. We raden aan, indien men ouder is dan 40 jaar, voorafgaand aan de bostvergroting een mammografie te laten maken.

Kan ik in termijnen betalen?

Het betalen in termijnen is niet mogelijk bij Bergman Clinics | Uiterlijk.

Wat zijn de wachttijden van deze behandeling?
Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele wachttijden.
Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?
Voor meer informatie, bezoek de pagina ervaringen of bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.
Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?
We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.
Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?
Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.
Wat zijn de prijzen van deze behandeling?
Behandeling Prijs
Borstvergroting
Siliconen implantaten rond
€ 4.215,-
€ 4.215,-
Siliconen implantaten anatomisch
€ 4.775,-
€ 4.775,-
Lipofilling borsten
€ 6.345,-
€ 6.345,-
Borstcorrecties
Vervangen of verwijderen implantaten
Vervangen van twee implantaten rond
€ 4.215,-
€ 4.215,-

Toon uitgelichte items / alle items

Heeft u nog steeds vragen?

Neem contact op
Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.