Borstvergroting

Sommige vrouwen overwegen een borstvergroting omdat ze hun cupmaat niet in balans vinden met de rest van hun lichaam. Andere vrouwen merken dat hun lichaam erg veranderd is door bijvoorbeeld een zwangerschap of gewichtsverlies. Een borstvergroting kan die balans herstellen. Bij een borstvergroting worden uw borsten niet alleen groter maar krijgen ze ook een natuurlijke stevige uitstraling. Een klein verschil dat net hét verschil kan maken, ook voor u.

Ga naar Bey

Kortste toegangstijd

Vestiging
Huidige toegangstijd
67 dagenBehandelingstraject:


Bij een borstvergroting krijgt u een prothese onder uw eigen borsten. Daardoor zien uw borsten er voller en steviger uit. Omdat geen vrouw hetzelfde is, kijken we samen met u goed naar wat u precies wilt en welke vorm en maat prothese daar het beste bij past. Onze plastisch chirurg kan u goed adviseren over de mogelijkheden. Samen kiest u voor het mooiste en natuurlijkste resultaat.

Ervaringen van andere vrouwen

De wens voor een borstvergroting is heel persoonlijk. Wat uw overwegingen ook zijn, wij denken met u mee en kunnen u deskundig en vlot helpen aan het uiterlijk dat bij u past. Samen halen we het mooiste in u naar boven.

Vrijwel alle vrouwen die bij ons een borstvergroting deden, zijn erg tevreden over de behandeling en het resultaat. Om goed te laten zien waar het nu eigenlijk om gaat, hebben we een aantal voor en na foto's van borstvergrotingen naast elkaar gezet.

Lees meer

Toegangstijden

Wij streven ernaar u altijd snel te helpen in onze focusklinieken. Onze toegangstijden worden wekelijks bijgewerkt.

Peildatum onderstaande toegangstijden: 22-09-2023