GA TERUG
De voorbereiding
homepage-foto.jpg
imageHomepage
Nieuwe Bey-ervaringen website gelanceerd! Nieuwe Bey-ervaringen website gelanceerd!
Bekijk hier de nieuwe ervaringen website incl. Voor & Na foto's en Video's.Bekijk hier de nieuwe ervaringen website incl. Voor & Na foto's en Video's.

Toon submenu

De voorbereiding

Een borstvergroting heeft veel impact op uw lichaam en op uw leven. Daarom is het belangrijk goed na te denken over uw keuze. Wilt u inderdaad een borstvergroting? En hoe wilt u dat uw borsten er straks uitzien? Bekijk hier de voor & na foto's van de vrouwen die u voorrgingen. Om u goed te helpen bij het maken van uw keuzes, krijgt u bij ons altijd een 3D-Consult met een van onze plastisch chirurgen. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kiest. Daarna kunt u een afspraak maken voor de operatie.
Bijna alle vrouwen komen in aanmerking voor een borstvergroting. Er zijn niet veel voorwaarden:

  • U bent 18 jaar of ouder
  • U bent niet zwanger
  • U geeft geen borstvoeding
  • U verkeert in goede algemene gezondheid

Het is daarnaast verstandig om niet te roken of om in ieder geval tijdelijk te stoppen met roken. Dit komt uw algemene gezondheid ten goede maar ook herstelt littekenweefsel makkelijker als u niet rookt, en is de kans op complicaties kleiner.

Voldoet u aan deze voorwaarden, dan kunt u direct een afspraak maken voor  3D-Consult™. Dat kan direct online of via telefoonnummer 088 9000 500.

3d-simulatie thuis

Wilt u weten wat een borstvergroting voor u kan doen, maar wilt u nog niet meteen een afspraak maken? Bekijk dan met onze online 3D-simulator hoe uw borsten eruit zien met verschillende cupmaten.

Consult met de plastisch chirurg in 3d…

Bent u geïnspireerd door de online 3D-simulator, of wilt u liever meteen met een arts spreken? Dan komt u voor een eerste consult bij een van onze plastisch chirurgen. De chirurg vraagt u naar uw wensen en bespreekt de mogelijkheden met u. Dan helpt hij of zij u met het vinden van de juiste maat prothese. U past eerst een aantal cupmaten met de pasprotheses. Weet u ongeveer wat u wilt, dan maakt de chirurg een 3D-scan van uw bovenlichaam, waarmee hij via de computer verschillende maten op uw eigen lichaam kan projecteren. U kunt het zelfs in 3D bekijken met een VR-bril. Dit unieke Bergman Clinics 3D-Consult™ is een enorme steun bij het kiezen van de beste maat.

…en met de consulente

Na het gesprek met de arts spreekt u met de consulente over praktische zaken zoals de kosten en de tijdsplanning. Zij kan ook veel van uw vragen beantwoorden en zij blijft uw contactpersoon tijdens het hele traject. De twee consulten samen duren ongeveer een half uur. U krijgt alle informatie mee naar huis, zodat u er goed over na kunt denken. Ook de uitgebreide 3D-simulatie krijgt u per e-mail toegestuurd. U kunt hem dan zelf nog eens rustig bekijken maar ook aan uw partner of vriendinnen laten zien.

Extra consult voor de operatie

Voor de ingreep komt u nog een keer bij ons langs voor het preoperatieve consult. Tijdens dit consult komt alles aan bod wat met de operatie te maken heeft. Om u op een veilige manier onder algehele narcose te brengen, heeft de anesthesist nog wat extra informatie nodig. We vragen u dan ook vooraf een vragenlijst in te vullen over uw gezondheid. De uitkomsten bespreken we dan met u.

Maak een afspraak

Maak uw afspraak voor een consult met 3D-simulatie bij de plastisch chirurg. Dat kan direct online of telefonisch via telefoonnummer 088 9000 500.rapport

Volledig rapport borstcorrecties 2016


Thema: Rapportage

Per zorgprogramma schrijven we jaarlijks een rapportage waarin we laten zien hoe goed onze kwaliteit van zorg is.Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.