Borstvergroting

Behandelingstraject
1

De voorbereiding

Een borstvergroting heeft veel impact op uw lichaam en op uw leven. Daarom is het belangrijk goed na te denken over uw keuze. Wilt u inderdaad een borstvergroting? En hoe wilt u dat uw borsten er straks uitzien? Bekijk hier de voor & na foto's van de vrouwen die u voorrgingen. 

Bergman Clinics 3D-Consult™

Om u goed te helpen bij het maken van uw keuzes, krijgt u bij ons altijd een Bergman Clinics 3D-Consult™ met een van onze plastisch chirurgen. Daarmee kunnen we u vooraf op uw eigen bovenlichaam in 3D laten zien wat het mogelijke resultaat zal zijn en kunt u verschillende maten goed vergelijken.

Online 3D-Simulatie thuis

Het Bergman Clinics 3D-Consult™ is inbegrepen bij alle borstvergrotingen. Wilt u vóór uw eerste afspraak al in 3D ervaren wat een borstvergroting voor u kan doen?  Bekijk dan met onze online 3D-simulator hoe uw borsten eruit zien met verschillende cupmaten. Probeer hier de lightversie online uit en upload 3 foto’s van uw bovenlichaam.

Bijna alle vrouwen komen in aanmerking voor een borstvergroting. Er zijn niet veel voorwaarden:

  • U bent 18 jaar of ouder
  • U bent niet zwanger
  • U geeft geen borstvoeding
  • U verkeert in goede algemene gezondheid

Het is daarnaast verstandig om niet te roken of om in ieder geval tijdelijk te stoppen met roken. Dit komt uw algemene gezondheid ten goede maar ook herstelt littekenweefsel makkelijker als u niet rookt, en is de kans op complicaties kleiner.

Voldoet u aan deze voorwaarden, dan kunt u direct een afspraak maken voor  3D-Consult™. Dat kan direct online of via telefoonnummer 088 9000 500.

Consult met de plastisch chirurg in 3d…

Bent u geïnspireerd door de online 3D-simulator of wilt u liever meteen met een arts spreken? Dan komt u voor een eerste consult bij een van onze plastisch chirurgen. De chirurg vraagt u naar uw wensen en bespreekt de mogelijkheden met u. Dan helpt hij of zij u met het vinden van de juiste maat prothese. U past eerst een aantal cupmaten met de pasprotheses. Weet u ongeveer wat u wilt, dan maakt de chirurg een 3D-scan van uw bovenlichaam, waarmee hij via de computer verschillende maten op uw eigen lichaam kan projecteren. Dit unieke Bergman Clinics 3D-Consult™ is een enorme steun bij het kiezen van de beste maat.

…en met de consulente

Na het gesprek met de arts spreekt u met de consulente over praktische zaken zoals de kosten en de tijdsplanning. Zij kan ook veel van uw vragen beantwoorden en zij blijft uw contactpersoon tijdens het hele traject. De twee consulten samen duren ongeveer een half uur. U krijgt alle informatie mee naar huis, zodat u er goed over na kunt denken. Ook de uitgebreide 3D-simulatie krijgt u per e-mail toegestuurd. U kunt hem dan zelf nog eens rustig bekijken maar ook aan uw partner of vriendinnen laten zien.

Extra consult voor de operatie

Voor de ingreep komt u nog een keer bij ons langs voor het preoperatieve consult. Tijdens dit consult komt alles aan bod wat met de operatie te maken heeft. Om u op een veilige manier onder algehele narcose te brengen, heeft de anesthesist nog wat extra informatie nodig. We vragen u dan ook vooraf een vragenlijst in te vullen over uw gezondheid. De uitkomsten bespreken we dan met u.

Maak een afspraak

Maak uw afspraak voor een consult met 3D-simulatie bij de plastisch chirurg. Dat kan direct online of telefonisch via telefoonnummer 088 9000 500.

Vragen

Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?

Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Is een behandeling onder de 18 jaar mogelijk?

Bij Bergman Clinics | Uiterlijk voeren wij geen behandelingen uit onder de 18 jaar, met uitzondering van een aantal behandelingen bij de huidtherapeuten. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, via 088 9000 500.

Is onderzoek naar borstkanker nog mogelijk na een borstvergroting?

De eerste 3 – 6 maanden is zelf onderzoek van de borst lastiger, omdat het wordt vertekend door littekenweefsel. Daarna is zelfonderzoek goed mogelijk.

Zelfonderzoek wordt aangeraden vanaf 30 jaar iedere maand op een vast tijdstip uit te voeren. Een mammografie (röntgenonderzoek) laten uitvoeren is wat lastiger met borstimplantaten maar kan vanaf een een half jaar na de ingreep wel. We raden aan, indien men ouder is dan 40 jaar, voorafgaand aan de bostvergroting een mammografie te laten maken.

Kan ik in termijnen betalen?

Het betalen in termijnen is niet mogelijk bij Bergman Clinics | Uiterlijk.

Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?

Voor meer informatie, bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.

Wat zijn de prijzen van deze behandeling?

Wat zijn de toegangstijden van deze behandeling?

Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele toegangstijden.

Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?

We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.

Toon alle items


Maak een afspraak
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!