Rechten en plichten

Het kiezen voor een borstvergroting is een hele stap. We vinden het dan ook belangrijk u zo goed mogelijk te informeren over wat u van ons kunt verwachten. Met persoonlijke zorg en aandacht doen wij er alles aan u het gewenste resultaat te bieden, zodat u tevreden terugkijkt op de behandeling en tevreden bent met het resultaat.

hr-robina-bey-dag-1-274-v2

Voor ons zijn een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen erg belangrijk. Dat schept aan beide kanten verplichtingen. Voor alle behandelingen bij Bergman Clinics gelden bepaalde afspraken. Deze zijn gebaseerd op de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst uit 1995, die geldt voor alle Nederlandse ziekenhuizen.

De arts moet u goed informeren

U hebt recht op eerlijke en volledige informatie over uw behandeling en de risico’s. Uw plastisch chirurg informeert u daarom over alles wat bij de behandeling komt kijken. U krijgt een samenvatting van de informatie mee naar huis om rustig na te lezen. Ook geeft de chirurg u alle informatie over de gekozen borstimplantaten.

U moet de arts goed informeren

U moet uw arts zo volledig mogelijk informeren over uw gezondheid. Alleen dan kunnen de specialisten u goed behandelen en begeleiden. Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Toestemming vooraf

Voordat we u kunnen behandelen, moet u toestemming geven voor de gekozen ingreep. U krijgt daarvoor een toestemmingsformulier mee. Lees het goed door en onderteken het als u alles begrijpt en het eens bent met de behandeling.

Volg adviezen op

Wij behandelen u zo goed mogelijk. Het resultaat is mede afhankelijk van uw eigen inzet. Voor het beste resultaat volgt u de adviezen van de plastisch chirurg en het andere personeel zo goed mogelijk op.

Betaal op tijd

U moet uw behandeling vooraf betalen. Bespreek vooraf met de consulente wat dit voor u betekent.

Privacy

Wij vinden uw privacy belangrijk. Wij hebben daarom verschillende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, onbevoegde toegang of onrechtmatig gebruik. Zie voor meer informatie hier op de website. 

Klachten

We doen er alles aan om u naar wens te helpen. Als u om wat voor reden dan ook ontevreden bent, laat het ons dan weten. We informeren u graag over de klachtenprocedure.

Maak nu een afspraak voor een 3D-Consult

Ik wil graag gebeld worden voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak:


Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

  *   =   verplicht veld  of bel voor het maken van een afspraak naar tel.nr.

  088 9000 500


  Behandelingsvideo's

  Borstvergroting met 3D-Consult inclusief VR bril

  Borstvergroting met 3D-Consult en VR bril

  Vestigingen
   
  Alle behandelingen
   
  Bergman Clinics

  Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!