Borstverkleining mannen | Gynaecomastie

Behandelingstraject
1

De voorbereiding

Een gynaecomastie is niet iets dat u zomaar beslist. Tijdens uw intakegesprek neemt de chirurg daarom alle tijd voor u. De chirurg geeft onder andere uitleg over de ingreep, de mogelijke risico’s en de nazorg. Daarna bespreekt u met de consulente alle praktische zaken.

De afspraak met de chirurg

Tijdens uw eerste afspraak bespreekt de chirurg uw wensen, verwachtingen en de mogelijkheden. Er blijven na een gynaecomastie zichtbare littekens achter. Onze plastisch chirurgen gebruiken speciale technieken om de littekens bij een gynaecomastie tot een minimum te beperken. Bekijk hier de ervaringen van mannen die u voor gingen.

Het gesprek met de consulente

Na het intakegesprek met de arts heeft u een gesprek met de consulente. Zij zal u informatie geven over hoe het traject eruit ziet, informeren over de nazorg, de kosten en de tijdsplanning. De consulente is de contactpersoon en zal u tijdens het gehele traject begeleiden. Na dit eerste bezoek aan de plastisch chirurg en de consulente krijgt u alle informatie mee naar huis.*

Extra consult voor de operatie

Voor de ingreep komt u nog een keer bij ons langs voor het preoperatieve consult. Tijdens dit consult komt alles aan bod wat met de operatie te maken heeft. Om u op een veilige manier onder algehele narcose te brengen, heeft de anesthesist nog wat extra informatie nodig. We vragen u dan ook vooraf een vragenlijst in te vullen over uw gezondheid. De uitkomsten bespreken we dan met u.

*Als de client via de zorgverzekeraar haar behandeling ondergaat, worden de consultkosten bij de zorgverzekeraar gedeclareerd. De consultkosten gaan van het eigen risico af.

Vragen

Bij welke vestigingen kan ik terecht?

Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?

Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?

Voor meer informatie, bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.

Wat zijn de prijzen van deze behandeling?

Wat zijn de toegangstijden van deze behandeling?

Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele toegangstijden.

Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?

We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.

Toon alle items


Maak een afspraak
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!