Borstverkleining mannen | Gynaecomastie

Behandelingstraject
3

Resultaat & Nazorg

Na de operatie

Na de operatie wordt u wakker op de uitslaapkamer. Bent u weer helemaal bij, dan gaat  u terug naar uw kamer. Uw begeleider of chauffeur kan u hier ook weer opzoeken. De volgende ochtend mag u naar huis.

De eerste dagen na de operatie is de borstkas nog verbonden, waardoor u niet meteen het resultaat kunt zien van de borstverkleining. Het verband wordt na enkele dagen verwisseld. Na een paar weken is de zwelling helemaal verdwenen en na ongeveer 3 maanden ziet u het uiteindelijke resultaat.

Wat mag u wel en niet doen?

Ongeveer twee weken na de borstverkleining kunt u weer aan het werk. Probeer zoveel mogelijk rust te nemen. Na de borstverkleinende operatie heeft uw lichaam tijd nodig om weer helemaal te herstellen. De littekens die aanvankelijk rood en gezwollen zijn, zullen na verloop van weken of maanden steeds meer vervagen.

Voor & na foto's van gynaecomastie

Bekijk hier alle ervaringen van onze cliënten met een gynaecomastie. Wij begrijpen namelijk dat u geen gynaecomastie ondergaat zonder eerst foto’s van het resultaat te hebben gezien. Overgaan tot een gynaecomastie is niet een beslissing die u van de ene op de andere dag neemt. De meeste mensen zijn echter zeer blij met het resultaat en voelen zich na de operatie zelfverzekerder over hun uiterlijk

Bent u geinteresseerd in meer informatie?
Maak een afspraak voor een eerste consult via: 088 9000 535.

Vragen

Wat zijn de toegangstijden van deze behandeling?

Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele toegangstijden.

Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?

Voor meer informatie, bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.

Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?

We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.

Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?

Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Wat zijn de prijzen van deze behandeling?

Behandeling Prijs
Borstcorrectie man
Borstcorrectie man
€ 2.795,-
€ 2.795,-

Bij welke vestigingen kan ik terecht?

Toon alle items


Maak een afspraak
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!