Borstverkleining mannen | Gynaecomastie

Behandelingstraject
3

Resultaat & Nazorg

Na de operatie

Na de operatie wordt u wakker op de uitslaapkamer. Bent u weer helemaal bij, dan gaat  u terug naar uw kamer. Uw begeleider of chauffeur kan u hier ook weer opzoeken. De volgende ochtend mag u naar huis.

De eerste dagen na de operatie is de borstkas nog verbonden, waardoor u niet meteen het resultaat kunt zien van de borstverkleining. Het verband wordt na enkele dagen verwisseld. Na een paar weken is de zwelling helemaal verdwenen en na ongeveer 3 maanden ziet u het uiteindelijke resultaat.

Wat mag u wel en niet doen?

Ongeveer twee weken na de borstverkleining kunt u weer aan het werk. Probeer zoveel mogelijk rust te nemen. Na de borstverkleinende operatie heeft uw lichaam tijd nodig om weer helemaal te herstellen. De littekens die aanvankelijk rood en gezwollen zijn, zullen na verloop van weken of maanden steeds meer vervagen.

Voor & na foto's van gynaecomastie

Bekijk hier alle ervaringen van onze cliënten met een gynaecomastie. Wij begrijpen namelijk dat u geen gynaecomastie ondergaat zonder eerst foto’s van het resultaat te hebben gezien. Overgaan tot een gynaecomastie is niet een beslissing die u van de ene op de andere dag neemt. De meeste mensen zijn echter zeer blij met het resultaat en voelen zich na de operatie zelfverzekerder over hun uiterlijk

Bent u geinteresseerd in meer informatie?
Maak een afspraak voor een eerste consult via: 088 9000 535.

Vragen

Bij welke vestigingen kan ik terecht?

Wat zijn de toegangstijden van deze behandeling?

Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele toegangstijden.

Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?

Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?

Voor meer informatie, bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.

Wat zijn de prijzen van deze behandeling?

Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?

We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.

Toon alle items


Maak een afspraak
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.